MYKE JULEGAVER

Innlegget er skrevet i samarbeid med Bubbleroom

6X5A0003fxl

Nå nærmer julen seg med stormskritt og jeg gleder meg masse! I år skal jeg begynne tidlig med julegavene og jeg har plukket ut mine favoritter hos Bubbleroom.

Bubbleroom har mange fine gensere og koseklær. Dette settet er fra Chiara Forthi og jeg synes den dype rødfargen er så fin. Plaggene er så myke og det er perfekt til å bruke hjemme når det er litt kjølig. Du finner overdelen her og buksen her.

6X5A9981fxl

Jeg er veldig glad i dyreprint og denne pysjen er så søt. Det er ikke alltid man trenger en varm pysj og da en denne veldig fin. Du finner toppen her og underdelen her.

6X5A0042fxl

Velour er i vinden som aldri før og det er kjempefin til fest. Denne kjolen har en nydelig blåfarge og jeg liker at den har lange ermer når den er litt kort. Gullknappene er en fin detalj. Denne passer til både julebord og andre middager denne sesongen.

Se flere av mine favoritter fra Bubbleroom i min egen juleshop her. De har også en egen juleside med tips til alt fra julegaver til festantrekk, den finner du her.

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *