GRÅ DAGER

6X5A9846fxl

6X5A9855fxl

6X5A9881fxl

Denne kåpen har jeg brukt så mye i det siste. Den er varm, myk og har en kjempefin gråfarge. Jeg liker at den er veldig oversized i armene, da får jeg også plass til en stor genser under. Skjørtet er fra Zara og ullgenseren er fra Hanneli x Pierre Robert. Jeg kan virkelig anbefale ullplaggene fra samarbeidskolleksjonen med Hanneli, de er så fine og det er alltid digg med fine hverdagsplagg i ull på vinteren. Du kan lese mer om kåpen min fra Norske Cedrico i dette innlegget.

Da har jeg trukket en vinner av Sensai-konkurransen! Gratulerer så mye til Linn-Therese! Jeg sender deg en mail. Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde en gave til alle sammen, men det kommer noe spennende i desember så det er bare å følge med.

Bilder tatt av Camila.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *