MANDAG

00090fxl
Jeg håper dere har hatt en fin start på uken! Nå er desember like rundt hjørnet og jeg føler meg som en gammel dame hver gang jeg sier det, men dagene flyr virkelig av gårde. Jeg gleder meg til førjulstiden, det er veldig hyggelig med all pynten som lyser opp mørket. Jeg synes at både høsten og vinteren kan være litt tung. Humøret og energinivået blir veldig påvirket og jeg føler meg uinspirert. Derfor synes jeg det er veldig gøy at det skjer mye sosialt i denne tiden før jul. Selv om det kan føles som et ork noen dager så tror jeg det er viktig å ta seg sammen og komme seg ut av døren. Alt blir jo så mye hyggeligere når man er litt sosial og tilbringer tid med andre mennesker.

Vi kom hjem fra Oslo i går og jeg rakk å være i en babyshower, et julebord og en bursdagsfest. Det var jo veldig greit at alt skjedde samme uke. Nå skal det bli godt å få noen dager med rutine på trening og jobb, og kanskje starte julepyntingen til helgen. Det er mye tidligere enn det jeg pleier å gjøre men jeg tror det blir hyggelig.

Tusen, tusen takk for så mange fine kommentarer på det forrige innlegget. Jeg setter så stor pris på hver eneste kommentar og tilbakemelding. Det er alltid hyggelig å høre hva dere mener og det gir meg masse inspirasjon! Jeg trekker en vinner av Sensai-konkurransen i morgen.

4 comments

  • Føler det aldri kan bli nokk innlegg om primers foundatins og bronzers. Det som er bra med din blogg er at du (som du selv har sagt) har gul undertone i huden og det hr jeg og. Er opprinnelig fra Balkan (ex jugoslavia). Så når du anbefaler foundation pleier jeg å kjøpe samme farge som deg. Enkelt og greit. Du sparer meg for masse arbeid:) forresten sparer du håret langt? Du var mye mer “typete” med kort hår men du kler begge deler:)

  • Det jeg mente med at jeg er fra Balkan Er at vi typisk har en gul/oliven undertone i huden. Det gjelder så kort ikke alle fra Balkan. Ville bare presisere det:)

  • I totally know what you trying to say! The dark and the – sometimes too many – rainy days can get you in a little down mood. But the fact that Christmas is around the corner, you see all the decorations everywhere and you hear all the Christmas songs.. it all really brings joy and happiness! It is also so true that when you get outside, socialize and be productive you feel less moody too. Keep up the positive spirit this way!

    Have a lovely week! – xx Carian

    P.s. I’m keeping my fingers crossed for the giveaway hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *