ALL DRESSED UP WITH MOROCCANOIL

Innlegget er skrevet i samarbeid med Moroccanoil

Skjermbilde-2017-11-26-kl.-18.33.48fxl

Jeg har fått tips til festfrisyren av selveste Antonio Corral Calero fra Moroccanoil. Antonio er en av verdens ledende hårstylister og han laget en kjempefin frisyre som er enkel å kopiere. Jeg synes det er så gøy å bruke litt bånd i håret, det gir litt ekstra liv til frisyren.

Jeg håper dere liker videoen og stylingtipsene!video2

6X5A9970

Antonio brukte den lettere oljen fra Moroccanoil til å gi litt pleie til tuppene mine. Light-versjonen er perfekt til nordisk hår som er litt tynt og blir fort fett. Så brukte han Dry Texture Spray og Dry Shampoo for å skape volum til håret mitt, mens Molding Cream ble brukt til å definere og separere tuppene mine. Du finner mer informasjon om produktene her. I forrige video lærte Antonio meg hvordan man gjør en Blow Dry hjemme, se videoen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *