PINK SKIES

6X5A9746fx
God onsdag! Jeg har akkurat landet i Oslo, skulle egentlig landet for 3 timer siden men snøen skapte litt kaos på Flesland.

Jeg skal være i Oslo til søndag og jeg er klar for noen fine dager her. Kamelkåpen min er fra Lexington og den er så fin! Er det noe som aldri forsvinner fra trendbildet så er det en klassisk kåpe i kamelfarge. Her kan man fint investere i kåpe med god kvalitet så den varer i flere år.

Jeg har ikke fått oppdatert så hyppig i det siste men jeg jobber med å få til et innlegg om dagen. Hvis dere har noen ønsker når det kommer til innhold så blir jeg veldig glad for en kommentar. Er det noe dere savner, vil se mer eller mindre av? Nå er det en stund siden siste månedens favoritt video, er det noe dere vil ha tilbake?

Gleder meg til å høre hva dere synes. Ha en fin dag videre!

22 comments

 • Hei hei! Det hadde vært utrolig gøy å se en sminnkevideo med fokus på glød hvor du viser ulike highlightere, du er utrolig flink på sminke så spennende å se hva du foretrekker kontra andre. Videre hadde det vært morsomt å se en video hvor du styler deg i favoritt antrekket med favorittsminken.

  Fortsett med det gode arbeidet

 • Oef, what a pity that your journey took a little longer than expected, but I’m glad to read you arrived safe and sound. It’s nice to read that you’re planning on writing more content (hopefully more English too! :D). I’m always looking forward to new content everyday, I really like your style. <3

  I wish you a great time in Finland! Stay warm and enjoy!

  xx Carian

 • Hei, Emilie! 🙂
  Så utrolig fin kåpe! For min del, så skulle jeg ønske du lagde flere videoer. Jeg synes du er så flink med sminke, og kunne ha likt og sett flere videoer iforhold til julebordsesongen og jul som nærmer seg nå. Blant annet vanlig hverdagssminke samt dine månedlige favoritter, hadde også vært veldig gøy!

 • Hei Emilie!

  Jeg har brukt Elisabeth Arden pro foundationen pudder i mange år, men merker nå på vinteren at den ikke dekker nok mtp været.
  Lyst til å prøve foundationen men usikker på merke..
  jeg trenger en som dekker godt og holder seg godt gjennom dagen. Har kombinert hud og har litt urenheter til tider.
  Hudtone-messing er jeg ganske lys.
  Elsker lookene dine og håper du har tips!

  Benedicte 🙂

 • sminkevidoer og innlegg. Hverdags sminke, hvordan du legge øyenskygge til hverdag og fest, favoritt foundationen og highigther.
  🙂

 • Jeg savner “månedens favoritter”, det var så inspirerende videoer og jeg kom alltid over produkter jeg syntes jeg burde ha. Ellers elsker jeg virkelig sminkevideoene dine! Du er så flink med sminke og jeg går alltid inn på din Instagram eller blar ned på bloggen din for å finne en fin sminkelook jeg kan herme etter.

  Jeg husker også i fjor (?) hadde du flere innlegg om kosthold (i samarbeid med ei dame som jobbet med det), og trening, det var fantastisk gøy å lese om. Vanligvis hater jeg det, men du skrev om det på en fin og grei måte.
  Du ser forresten fantastisk ut, så jeg skulle gjerne lest om hvordan du trener.

 • Ønsker gjerne tips til hvordan du sminker deg nå om høsten/vinteren, hvor huden gjerne ikke er like «fresh» som om sommeren, og trenger litt ekstra hjelp uten å se gusten og grå ut.

  Og slik som en over påpekte, foundation-tips!

 • Flere vlogger; med sminke og hårtips! Det er så inspirerende, og du er innmari flink!

  Hva slags størrelse har du i kåpen / hvordan vil du si den er på str ? Og vet du hva slags modell/str beltet ditt har ?

  Fortsett med den strålende gode jobben du gjør! Elsker å følge deg, og er så stas når du oppdaterer ofte 🙂

 • Som noen påpeker over vil jeg også gjerne se mer stil og antrekk! Syns du er utrolig dyktig til å kle deg 🙂 Ellers syns jeg “hverdagslige” innlegg er veldig morsomt å lese, feks om trening i løpet av uka eller bare helt enkelt hva du bedriver dagene dine med 🙂 Syns også vloggen din fra da du var i Oslo var veldig kjekk, så ja til mer vlogging og video generelt. Video er du kjempeflink med 🙂 Ha en fin kveld videre <3

 • Hei Emilie!

  Jeg vil gjerne se hvordan du styler noen trender denne vinteren.
  Jeg er i eksamensmodus og er så lei av å føle meg kjip og stygt kledd. Jeg trenger inspirasjon til vanlig plagg jeg har i klesskapet. Kanskje noen hårvideoer også?

  Årh jeg elsker bloggen din. Håper du har noen fantastiske dager i Oslo.
  DU er så vakker!

 • Hei! Jeg elsker bloggen din, og “sminkestilen” din! Jeg skulle veldig gjerne likt å se dine “all time” favoritt fondationer eller favoritt koster! :))
  Klem

 • Gjerne enda mer av videoer hvor du prøver nye sminkeprodukter og hårfrisyrer.
  Det er alltid så stas når du prøver nye ting og gir en ærlig tilbakemelding. De fleste produktene jeg bruker nå er pga dine anbefalinger. Jeg er virkelig fornøyd!!

 • Hei
  j
  Jeg vil gjerne at du skal tips kremer,masker osv som gir masse fuktighet til ansiktet ellers vil jeg si elsker sminkevideoene dine og bloggen. Har du tenkt på house tour? Hadde vært litt gøy å se det.

  Ønsker deg en fin kveld.

 • Hei! Jeg ønsker veldig gjerne å se video av hvordan du legger den hverdagslige bruntonede øyenskyggen. Og house tour, som hun over nevner! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *