KLASSISK FESTSMINKE MED SENSAI

Innlegget er skrevet i samarbeid med Sensai

6X5A9718fxl

Jeg skal på mitt første julebord på fredag og jeg føler at festsesongen er i gang. Jeg synes det er en morsom tid hvor man kan pynte seg og leke litt med sminke.

Helt siden jeg laget denne videoen med Sensai så har produktene havnet i sminkepungen og blitt noen av mine favorittprodukter. Jeg tenkte derfor å vise dere en festlook hvor jeg bruker produkter fra Sensai, de har også noen fantastiske leppestifter og øyenskyggepaletter.

basefcl

For at festsminken skal legge seg pent og holde så lenge som mulig så renser jeg huden, påfører hudpleieprodukter og deretter Glowing Base fra Sensai. Glowing Base er en helt fantastisk primer som gir masse glød og jevner ut huden, et perfekt underlag for sminke.

Deretter legger jeg et tynt lag med Flawless Satin Foundation i fargen FS203. Jeg bruker foundationbørsten til Sensai, den er veldig lett å jobbe med og legger sminken jevnt.

Jeg bruker concealeren i Light til å lysne under øynene, under brynene og enkelte steder rundt munnen. Her bruker jeg bare fingrene til å jevne ut produktet. Så liker jeg å begynne med brynene før resten av øyesminken, da er jeg sikker på at de får et mer naturlig resultat.

 

Uten-navn-1fxl

Jeg bruker øyenskyggepaletten Mokuran, den har noen nydelige skimmerfarger som er både varme og kalde. Jeg legger den midterste skimmerøyenskyggen som en base og jeg påfører den med fingrene. Deretter bruker jeg den mørkere skyggen og drar den litt ut i en cat eye-fasong. Jeg legger den samme skyggen langs de nedre vippene.

Mitt beste tips til å legge en våt eyeliner er å starte med en sort kajal. Den legger jeg langs vippekanten og duser den ut. Da blir det mye lettere å legge en pen linje med den våte eyelineren og resultatet blir mer ekslusivt. Sensai sin Liquid Liner er en drøm å legge og linjen blir så fin.

 

glødfxl

Highlighter er mitt favorittprodukt og det blir ingen festsminke uten. Jeg legger Sensai Supreme Illuminator i kinnbeina for å skape glød og definisjon til ansiktet. Etter at kremproduktene er påført så bruker jeg Sensai sitt transparente løspudder til å sette sminken. Da får den en matt og silkemyk overflate samtidig som den forlenger holdbarheten til sminken.

For å gi huden litt farge og definisjon bruker jeg Sensai Bronzing Powder i kinnene og pannen. Jeg bruker en lett hånd så det blir et naturlig resultat. Så sprayer jeg med en ansiktspray for å sette sminken.

siste

Jeg avslutter med å legge Separating & Lengthening maskara på de øvre vippene og påfører Sensai The Lipstick i 01 Suou. En nydelig rødfarge som blir prikken over i-en til festsminken.

6X5A9720fxl

Jeg synes det er kjempefint å kombinere definerte øyne og en mørk leppestift, det passer veldig fint på denne tiden av året. Sensai har så vakre og pleiende produkter og jeg håper du ble inspirert til å teste ut noen av produktene.

 

KONK

Oppdatering av konkurransen! Jeg gir bort flere Sensai-produkter til 1 heldig leser! Du kan vinne Sensai Eye Shadow Palette i fargene ES11, ES12 og ES13, The Lipstick i fargene 01 og 19, Silky Design Rouge i DR01 og DR03 og Cheek Blush i 02. En helt fantastisk gavepakke fra Sensai med masse lekre produkter. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Jeg trekker en heldig vinner på søndag. Lykke til!

92 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *