PERFECT LIPS FOR PARTY SEASON

6X5A7197fxl

Det er så fint med leppestift men det kan ofte være den delen av sminken som trenger mye vedlikehold, både i hverdagen og til fest. Siden det også er en veldig synlig del av sminken så er det noe man vil ha på plass. Jeg vet at jeg noen ganger velger bort røde lepper fordi det er for mye å holde styr på i løpet av kvelden, men nå har jeg funnet et fantastisk produkt.

IMG_6732_Facetune_20-11-2017-14-37-43fx

Guerlain Kiss Kiss Liplift er en leppestiftprimer som virkelig fungerer. Den har en voksaktig tekstur med en lett concealer farge. Jeg synes at den jevner ut leppene, holder leppestiften på plass, forsterker fargen og gir den mye lengre holdbarhet. Den er helt genial å bruke sammen med alle mulige leppestifter i alle farger, fra rødt til nude. Jeg liker at den demper min naturlige farge så leppestiften ser ut som den skal.

Så mitt beste tips til påføring av leppestift er å skrubbe de lett, påføre leppepomade, tørke vekk overflødig leppepomade, påføre Guerlain Liplift og så leppestift.

Ha en fin mandag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *