NUTRILETT X BLACK FRIDAY

Innlegget er skrevet i samarbeid med Nutrilett

6X5A9587fxl

Jeg er så glad i ha en Nutrilett-bar i vesken som en redning når blodsukkeret faller mellom måltidene. Du får tak i barene i dagligvarebutikken, men du kan også kjøpe de på Nutrilett sine egne sider. Der kan du også melde deg på nyhetsbrevet og få fast 15 % avslag på alt. De kommer også med noen fantastiske tilbud på Black Friday! Som medlem av nyhetsbrevet får du tilbudet før alle andre. Du kan melde deg på Nutrilett sitt nyhetsbrev her.

6X5A9600fxl

Nut & Chia baren fra Nutrilett er en av mine favoritter. Den er kjempegod og fungerer helt perfekt som et lite mellommåltid. Jeg liker veldig godt at de har valgt å bruke dadler istedenfor sukker for å gjøre nøttebaren søt og god, dadler inneholder både mineraler og kostfiber og er i mine øyne den beste naturlige søtningen. Jeg bruker ofte dadler selv når jeg skal lage en sunn snack.

6X5A9579fxl

Jeg har mange andre favoritter fra Nutrilett, og noen av barene kan fint være et sunnere alternativ til sjokolade! Hvis søtsuget blir for stort på kvelden så kutter jeg opp en bar i biter og serverer det ved siden av noen eplebåter. Chocolate Mousse Crumble passer veldig fint her. Litt sunnere og veldig godt! Se flere av mine favoritter her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *