VIDEO: CLARISONIC FOUNDATION BRUSH

Clarisonic sin nye foundation børste har akkurat blitt lansert i Norge. Jeg synes det er en kjempespennende nyhet og jeg har laget en video hvor jeg tester den for første gang. Håper dere liker videoen!

 

9 comments

  • Thank you! I used the Chanel Les Beiges powder in 50 as an eyeshadow. The color is so nice and the texture is very creamy 🙂 <3

 • Hei Emilie!

  Ser du bruker forskjellige foundations fra ysl. Har du prøvd ysl touche eclat cushion foundation?
  Hvilke av ysl sine foundatons liker du best?

  🙂

  • Hei Tine! Jeg er veldig glad i YSL sine foundations 🙂 Jeg synes de er flinke på farger og gir en fin glød til huden. Jeg har prøvd YSL Touche Eclat Cushion Foundation, den var en favoritt i hele sommer. Det er vanskelig å trekke frem en favoritt, det kommer an på bruk og hvordan huden min er. Jeg ser derimot at YSL Touche Eclat foundation er den jeg bruker oftest. Håper det var litt til hjelp 🙂 Klem

 • Hei Emilie! Super video, du er så utrolig vakker og ikke minst flink. Lurer på hvilket produkt du brukte på leppene? lett etter den perfekte beige fargen alt for lenge nå..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *