BLI MED PÅ KUNDEKVELD MED PRIMA DONNA OG MARIE JO

Innlegget er skrevet i samarbeid med Netty

6X5A9449fxl

6X5A9480fxl

6X5A9524-2fxl

Prima Donna er en av mine favorittmerker når det kommer til undertøy. De har så mye lekkert og de vet å lage undertøy til feminine kurver. Undertøyet er så vakkert, og gir støtte til både mindre og større bryster. De går helt opp til en J cup og de har en perfekt passform som er veldig flatterende.

I morgen 15. november er det kundekveld med Prima Donna og Marie Jo hos Netty Kløverhuset kl 18-21. Det vil være -20% rabatt på alle varer fra Prima Donna og Marie JO denne kvelden. Her kan du benytte anledningen til å oppdatere undertøysgarderoben din, perfekt før festsesongen. Jeg skal vise mine favoritter fra merkene og det vil være en lett servering

 

Alle som melder seg på er med i trekningen av et valgfritt sett fra Prima Donna/Marie Jo. Det blir trukket en vinner under kundekvelden og da må man være tilstede for å motta premien.

Påmelding til: vip@netty.no eller i butikk. Det er begrenset antall plasser. Gleder meg til å se dere der!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *