THE PERFECT NUDE FROM L’ORÉAL X BALMAIN

6X5A8677fxl

6X5A8688fxl

6X5A8668fx2l
Jeg er veldig glad i klassiske lepper, både røde og de mer nedtonede fargene. Jeg har mye farge på leppene fra før og jeg vil ofte dempe den litt. Så synes jeg også at en nude leppestift er det perfekte tilbehøret til sotede øyne. Det er ikke lett å finne riktig farge og det kan nesten være vanskeligere jo lysere de skal være.

L’Oréal x Balmain består av så mange fine leppestifter og Urban Safari er faktisk en perfekt lys nude leppestift. Den er kjempefin på og lys uten å gjøre meg blass. Når man vil ha leppestiften så lys må man passe på at undertonen er riktig. Denne har et hint av rosa og det kan gjøre at den blir mer flatterende til de aller fleste.

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken! I morgen skal jeg få lagt ut videoen med den nye Clarisonic børsten, den er så bra. På onsdag skal jeg være med på Netty sin kundekveld med Prima Donna. Hvis du er i Bergen på onsdag så er det et event du vil få med deg! Les mer om det her.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *