METALLICS

6X5A8432fxl

6X5A8460fxl

6X5A8466fxl

6X5A8487fxl
Jeg er ikke en som følger trender slavisk men det er gøy å se tendensene som dukker opp for hver sesong. Metalliske plagg er helt klart en sterk tendens denne høsten og det er fint med noe som glitrer og skinner litt ekstra disse mørke månedene. Det som også er så fint med metalliske plagg er at de passer veldig fint til baseplagg som strikkede ullgenser.

Skjørtet mitt er fra By Malene Birger og jeg elsker hvordan materialet glitrer og reflekterer lys når det beveger seg. Her har jeg det med en enkel finstrikket topp fra H&M, men jeg gleder meg også til å bruke det sammen med grovere strikk.

Denne uken så har jeg bestemt meg for å komme godt i gang med treningen og jobber med å få til 6 økter. Jeg er på dag nr 3 og jeg er så støl etter mandagen at det nesten gjør vondt å sitte. Det er relativt korte økter men jeg håper dette vil gi en liten kickstart på treningen.

english2

I’m not one that follows fashion trends vigorously but it’s fun to see the trends that appear for each season. Metallics are clearly a strong tendency this fall and it’s nice with something that glitters and shines a bit in these dark months. What’s also so nice with metallics is that they fit very well together with basics and big knits.

My metallic skirt is from By Malene Birger and I love how the material glitters and reflects light as it moves. I have it together with a simple top from H&M, but I also look forward to using it with a knitted sweater.

This week, I’ve decided to get started with my workouts and and I my aim is to get 6 sessions by sunday. I’m on day 3 and I’m so sore after Monday that it even hurts to sit down. The workouts are relatively short sessions but I hope this will kickstart my training.

5 comments

    • Hei Maren! Det er Balayage som ble lagt før sommeren hos Gevir. I løpet av sommeren farget jeg håret mørkere med en farge som vaskes ut, men stripene var fremdeles synlige igjennom. Nå er de mer synlige igjen etter at den mørke fargen er borte 🙂 Klem

  • Looking good! Er ikke så glad i å gå i kjole. Kanskje bukse og topp med metalisk preg kan gjøre seg godt i julebordsesongen ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *