BEIGE

6X5A8532fxl

6X5A8540fxl

6X5A8552fxlJeg håper dere har hatt en fin helg. Mamma ble 50 år på torsdag og vi har hatt besøk av familie. Det er jo bare meg og mamma i Bergen så det er kjempekoselig når de tar turen over fjellet. Denne helgen har det vært Bergen Beauty messe for første gang i Grieghallen. Det er kjempegøy når det er noe som skjer i Bergen og jeg tok turen innom i går. Jeg vil si det var et vellykket arrangement!

Kjolen jeg har på meg er fra H&M, jeg liker veldig godt lange, ettersittende kjoler. De er flatterende og forlengende hvis man har litt former. Jeg er også veldig glad i kamelfargen! Hatten er fra Zara, veske fra By Malene Birger og sko fra Mango.

3 comments

    • Hei B! Jeg kjøpte den på H&M Galleriet i Bergen 🙂 Jeg har sett at den er i rødt på nett, men jeg har ikke sett den i beige. Du kan prøve å ringe H&M Galleriet og spørre om de kan sende? Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *