3 PLACES TO EAT IN PARIS

6X5A9058fxl
Når jeg er på tur så er jeg veldig glad å utforske spisesteder og kose meg med god mat. Jeg er en skikkelig foodie og det er der jeg bruker penger når jeg reiser. Jeg pleier å finne ut hvor jeg vil spise før jeg reiser for jeg synes det er en viktig del av å utforske steder, jeg liker ikke å kaste bort et måltid på et kjipt sted. Her er mine tips til tre gode spisesteder i Paris:

costes

6X5A8284fxl

6X5A8285fxl

Hôtel Costes er en klassiker og jeg var her første turen min til Paris for mange år siden. Hotellet er kjent for å være et bra sted for people watching. Jeg har aldri sett noen kjendiser men det er en ekslusiv og rolig atmosfære, innredningen er veldig kul. Maten er supergod og en av favorittene mine er hummerpastaen. De har også veldig gode drinker så det er et perfekt sted å ta en sen middag og så noen drinker i baren. Hotel Costes ligger i en veldig bra shoppinggate i nærheten av Louvre så det er også et fint sted for lunsj.

ralpgs 6X5A9065fxl

6X5A9054fxl

6X5A9056fxl

6X5A9060fxl

Når jeg var i Paris med Lancôme så spiste vi middag på Ralph’s og det var så bra at jeg ville tilbake for å oppleve lunsj. Jeg kan absolutt anbefale Ralph’s til både middag og lunsj, men det er spesielt koselig å sitte ute i bakgården hvis været tillater det. De serverer også verdens beste snack, friterte grønne oliven. De er helt himmelsk! Bestiller du kaffe får du også en skål med karamelliserte popkorn. Ralph’s er litt dyrt men maten er kjempegod og servicen er veldig bra.

cARETTE 6X5A8790fxl

6X5A8773fxl

6X5A8769fxl

Da vi var i Le Marais så kom vi over Carette. Det er et patisserie som også serverer lunsjretter og de er kjent for sine macarons. Du vil finne utallige steder som dette i Paris men jeg synes plasseringen ved Place Des Vosges var veldig koselig. Innredningen var også veldig søt, perfekt til å ta et pust i bakken når man utforsker Le Marais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *