HAPPY HALLOWEEN

Uten-navn-1fx
Vi hadde Halloweenfest på lørdag og det gikk over all forventning. Gjestene fikk velkomstdrink i blodposer, lys og røykmaskin på dansegulvet og en liten DJ-battle på slutten av kvelden. Vi hadde også en photo booth fra Selfie Boks hvor alle gjestene kunne ta bilder. Det slo godt an og det er utrolig hyggelig å ha bilder fra kvelden og alle kostymene.

Selfie Boks kom og rigget opp når festen startet og var der i ca to timer. Det var en fra Selfie Boks som hjalp til med bildene og de hadde med et kjempestort utvalg av masker, parykker og rekvisitter. Vi fikk utskrifter av bildene med en gang og så tilgang til et galleri dagen etter hvor alle bildene ble lagt ut. Det var så gøy og det ble kjempegod stemning på festen! Les mer om Selfie Boks her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *