3 BEAUTY TRENDS

Høsttrend_1l

Denne sesongen så er det mange spennende skjønnhetstendenser fra moteukene. Når det gjelder øyenskygger så er det ikke bare en spesiell farge som er populær men den skal gjerne være metallisk. Det er superfint og enkelt, det kan være nok med litt metallisk skygge i øyenkroken eller gå for hele lokket. En trend som er nesten hver høst er de mørke, bærfargede leppene. Jeg synes det er veldig lekkert og i år skal den gjerne være litt uperfekt. Ellers har det vært mye farger på vippene og det er faktisk kjempefint selv om det kan være litt uvant

1. Mørke lepper
Jeg synes det er så fint med mørke lepper i en lekker bærfarge. Nå har vi blitt litt lei den perfekte lipliner-kanten og det skal heller se litt uperfekt ut. Jeg bruker fingrene til å påføre leppestiften så den får en mykere overgang, så påfører jeg litt ekstra på midten av leppene. Jeg synes det er friskt å droppe pudderet og heller gå for en bar hud eller en flytende foundation. Øyesminken er fin å holde litt nøytral, jeg brukte et matt solpudder til å markere globallinjen med fingrene og droppet maskara.

Høsttrend_2l

2. Metallisk skygge
Nå har det vært mye matte skygger i trendbildet og da kommer naturligvis de metalliske skyggene tilbake. Det er så fint og det kan være veldig enkelt. Jeg brukte en flytende skimmerøyenskygge i gull som ga en skikkelig metallisk effekt på huden. Jeg la den over hele øyelokket, i øyekroken og langs den nedre vippekanten. Kjempefint til fest eller når man vil gjøre noe litt annerledes enn den klassiske øyesminken. Jeg markerte den øvre vippekanten med en brun kajal og la litt mørkere skygge langs den nedre vippekanten, og droppet maskara. Her er det også bare å leke seg med farger på den metalliske øyenskyggen

Høsttrend_3l

3. Rosa vipper
Det er ganske uvant for meg å bruke en maskara som ikke er sort men jeg synes det var skikkelig fint. Fargerike vipper er en stor trend denne høsten og det er like fint med blått og grønt som rosa. Vippene kommer i fokus og man kan bruke en farge som fremhever sin egen øyefarge. Jeg synes også det kan være fint med en metallisk maskara som legges helt på tuppen av vippene etter de har fått et lag med sort maskara.

3 comments

  • Hei,

    Vil du lage en oppdatering på dine favoritt skjønnhet- og sminkeprodukter for vinter? Ansiktskrem, foundation, concealer, pudder etc? Må også si du var utrolig pent sminket i “PARLEZ-VOUS FRANCAIS?” innlegget – kan du kanskje lage en guide eller video på looken?

    Bloggen din er utrolig inspirerende!!

    Linnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *