CHANEL POP UP SHOP

6X5A8823fxl

CHANEL POP UP SHOP LE MARAIS PARIS

6X5A8830fxl

6X5A8851fx2l

6X5A8872fxl
På torsdag dro vi til Le Marais området i Paris og det må være en av mine favoritter i Paris. Det er en kjempehyggelig stemning, masse søte spisesteder og de har veldig mange fine butikker, både dyre og rimeligere. Vi gikk også en tur innom Chanel sin Pop Up Shop. Det var en litt annerledes opplevelse av merket og vi unngikk de verste turistgruppene, kan anbefales! Jeg går jo og snuser litt på en veske til jeg fyller 30 neste år, Chanel Classic Flap Bag Medium ligger foreløpig høyest på listen. 

Jeg har på meg topp fra HM, skjørt fra Zara, sko fra Mango, veske fra Chloe og strømpebukser fra Orloblu. 

I kveld skal vi ha Halloweenfest hjemme så nå skal de siste tingene på plass før jeg skal gå i kostyme. Ha en fin lørdag videre!

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *