PYSJ TIL HVERDAGS

Innlegget er skrevet i samarbeid med Netty6X5A9169fxl

Jeg elsker deilige pysjamas sett og Netty har nå fått inn DKNY sitt luksuriøse nattøy. Det er så fint at man kan faktisk bruke det til å pynte seg med også. Jeg tar på et par hæler og litt ekstra smykker og så har du et veldig komfortabelt festantrekk.

6X5A9182fxl

6X5A9191fxl

Hvis du synes det blir litt mye med begge delene så er det bare å bruke toppen sammen med et par jeans, det er også kjempefint. Jeg er også veldig glad i å ta av meg ukomfortable klær når jeg kommer hjem og da er det perfekt å hoppe i en deilig pysj. DNKY sitt nattøy og loungewear er elegant, klassisk, komfortabelt og har god kvalitet. Jeg elsker at de har litt mønster også, da blir det med en gang litt penere.

6X5A9114fxl

Så er jo denne pysjamasen veldig deilig å sove i. Selv om jeg liker å sove uten en tråd hjemme så har jeg alltid med meg pysj når jeg er på tur. Nå skal vi ut for en siste middag i Paris før jeg hopper tilbake i pysjen.

Netty er min favorittbutikk når det kommer til undertøy og de har jo også så mye annet spennende. Følg med Netty på deres Instagram, Facebook og nettside for nyheter og spennende tilbud!

3 Comments

 1. inger
  October 26, 2017 / 10:56 pm

  så brun du er! Hva har du brukt av selvbruning på kroppen og i ansiktet??

 2. sara
  October 31, 2017 / 12:23 am

  Eelsker dette antrekket, rå lekkert! Jeg prøver finne pysjen på DKNY sin nettside men den er ikke å finne..Tips til hvor man kan få tak i den på nettet?

  • emilieto
   November 6, 2017 / 11:24 am

   Hei Sara! Ta kontakt med Netty, de sender til hele Norge :) Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>