BALMAIN X L’ORÉAL PARIS

Innlegget er skrevet i samarbeid med L’Oréal Paris

6X5A8232fxl

6X5A8235fxl

6X5A8267fxl

 

Dette er et samarbeid jeg har gledet meg til lenge. L’Oréal Paris har sammen med Balmain lansert en kolleksjon med 12 unike leppestiftfarger. De har kvaliteten på den berømte Color Riche, men tekstur, farge og emballasje er designet av Balmain. Fargene er delt inn i tre tribes, du se det på leppestiftens farge, svart, blå og grønn. De er så fine og ser så glamorøse ut. Fargene er fantastisk fine og veldig kreative. Mine favorittfarger er Fever, Domination, Urban Safari, Confession og Liberation. Disse kommer med meg til Paris i morgen og jeg gleder meg til å vise de på.

Balmain x L’Oréal Paris kommer i butikk i Norge neste uke!

 

This is a collaboration I have been really looking forward to. Together with Balmain, L’Oréal Paris has launched a collection of 12 unique lipstick colors. They have the quality of the famous Color Riche but the texture, color and packaging has been designed by Balmain. The colors are divided into three tribes, you can tell by the color of the lipstick, black, blue and green. They are so pretty and have a real glamorous look. The colors are amazing and very creative. My favorite colors are Fever, Domination, Urban Safari, Confession and Liberation. These are coming with me to Paris tomorrow and I am looking forward to show you how they look on the lips.

Balmain x L’Oréal Paris is coming in stores in Norway next week!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *