SUEDE

6X5A8063fxl

6X5A8032fxl

6X5A8072fxl

 

Jeg har en greie for skinnskjørt. De er så allsidige og passer perfekt til store ullgensere. Denne jeg har på meg er i semsket skinn og det synes jeg gir en enda finere tekstur, det ser også mer ekslusivt ut enn hva det faktisk er. Selv om det er ekte skinn så har det en veldig budsjettvennlig pris. Du finner skjørtet hos Vero Moda, jeg har funnet så mye fint der i det siste.

I går var jeg ute for å ta et glass med en venninne og til slutt endte vi opp med en mugge sangria. Nå gleder jeg meg veldig til en rolig lørdagskveld på sofaen. Ha en fin kveld videre!

linje

I have a thing for leather skirts. They are just so versatile and perfect to wear with a knitted sweater. This one is in suede and that makes it more interesting, and I think it looks more exclusive than it is. Even though it’s real leather the price is very good. You can find it at Vero Moda, I have found so many pretty things there lately.

I was out for a glass of wine yesterday and we ended up with a whole pitcher of sangria, now I am really looking forward to a nice and relaxing saturday night. Wishing you a happy saturday!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *