WINTER IS COMING

Innlegget er skrevet i samarbeid med Cedrico
6X5A7780fxl

6X5A7819fxl

6X5A7832fxl

Jeg tror jeg har fått et nytt favorittmerke når det kommer til yttertøy. Cedrico er et norsk merke som har kjempefine jakker og kåper som tåler vær og vind. Når vinteren er på sitt verste så kan det være veldig vanskelig å kle seg. Denne jakken er helt perfekt for den kalde vinteren, jeg har til og med brukt den nå som det har vært noen kalde dager. Jeg liker at den er helt sort og har et enkelt design. Det gjør at jeg kan bruke den både i hverdagen og på fjellet.

linje
I think I have found a new favorite outerwear brand, Cedrico. It’s a Norwegian brand that makes good looking clothing that can handle cold and stormy weather. During the winter it can be cold, wet and windy here in Norway, which makes it really hard to get dressed sometimes. This jacket is the perfect fit for winter, I can even wear it now on cold days. I love the all black and simple style of the jacket. I can wear this both in the city and the mountains.

6X5A7911fx2l

6X5A7932fx2l

6X5A7952fx2l

Denne kåpen er fra deres merke sidemerke Cuir Cedrico, og den er laget av vevd lammull. Lammeullen gjør at kåpen er så myk og varmt! Fasongen er også helt nydelig. Jeg fikk så mange spørsmål om denne jakken på Instagram i dag etter at jeg hadde den på meg på stories. Jeg kan allerede kjenne på  at dette kommer til å bli en av mine favorittkåper denne sesongen. Fargen kombinert med stoffet og passformen er akkurat det jeg lette etter.

Du kan få tak i Cedrico og Cuir Cedrico hos Tatler, Follestad, Steen & Strøm, Ferner Jacobsen, se hele listen her. De er også tilgjengelige i Danmark, Sverige, Finland, Sveits, Storbritannia og Sør-Korea. Følg Cedrico på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert.

linje

This coat is from their brand Cuir Cedrico and it is made from woven lamb wool. It is so soft and warm! I got so many questions about this coat on Instagram today, it’s really is a lovely coat. I can already tell that this is going to be one of my favorites this season. The color combined with the texture and fit is just what I was looking for.

You can get Cedrico and Cuir Cedrico at Tatler, Follestad, Steen & Strøm, Ferner Jacobsen, see the full list here. They are also available in Denmark, Sweden, Finland, Switzerland, UK and South Korea. Follow Cedrico on Facebook and Instagram to be updated on their latest styles.

 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *