WHITE KNIT

6X5A7850fxl

6X5A7852fxl
Jeg fant meg denne deilige kasjmirgenseren på Zara forrige uke. Jeg kan fort klø av grove strikkegensere når jeg har de rett på huden så når jeg finner en fin kasjmirgenser så må jeg slå til. Det er varmt, mykt og veldig behagelig å gå med. Hvitt er ikke det mest praktiske men det er jo så fint! Spesielt når det blir mye mørke plagg på høsten.

Jeg håper du har hatt en fin start på uken. Jeg har blitt litt pjusk men satser på at det går over fort. Jeg har ikke tid til å bli syk spesielt når jeg reiser til Paris om en uke. Det gleder jeg meg veldig til! Mamma og jeg skal være der fra mandag til fredag og det blir gøy å oppleve byen lengre enn et par dager. Så hvis du har noen gode Paris-tips så blir jeg veldig glad hvis du legger igjen en kommentar.
english2

I found this lovely cashmere sweeper at Zara last week. I can sometimes itch badly from knits  so when I find a nice cashmere sweater, I have to get it. It is warm, soft and very comfortable to wear. White is not the most practical colour, but it’s so pretty! Especially when there is a lot of dark colour during the fall.

I hope you have had a nice start to the week. I have not been feeling the best but I’m hoping it will be over quickly. I do not have time to get sick right now, especially when I’m  travel to Paris in a week.  Mom and I will be there from Monday to Friday and it will be fun to experience the city for longer than a couple of days.  I am really looking forward to it. So if you have some Paris tips, I’ll be very happy if you leave me a comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *