PERFECT BLOW DRY WITH MOROCCANOIL

Innlegget er skrevet i samarbeid med Moroccanoil

IMG_3285fxl

IMG_3295fxl

IMG_3299fxl
Da jeg var i Oslo for noen uker siden så spilte jeg inn noen hårvideoer med Moroccanoil og deres kreative ambassadør Antonio Corral Calero. Antonio er en av verdens ledende hårstylister og han har gitt meg tips til hvordan jeg skal ta vare på håret i vinter og få til en Blow Dry hjemme. Resultatet ble så fint! Jeg synes håret mitt ser friskt og sunt ut med naturlig volum.

video2

Moroccanoil Hydration

Antonio brukte Hydration-serien til Moroccanoil på håret mitt og det ble helt silkemykt! Jeg har tidligere vært litt tilbakeholden for å bruke slike serier for å gjøre håret mitt fett, men resultatet ble jo noe helt annet. Fuktmasken Weightless Hydrating Mask er sykt god og jeg merker stor forskjell når jeg passer på å bruke den en gang i uken. Moroccanoil Treatment er merkets stjerneprodukt og Antonio sin favoritt, den skaper det beste grunnlaget til alle frisyrer. Han anbefaler Light versjonen til det typiske nordiske håret og spesielt til de som er lyse.

Jeg håper dere liker videoen!

 

4 comments

    • Moroccanoil er vannaktiverende og konsentrerte produkter, man trenger lite produkt for å få et godt resultat 🙂 Prøv å bruke litt mindre produkt, og når du vasker så skyll godt. Da skal se at håret går fra fett, til sunt og sterkt!

    • Hei Marie! Jeg har også gjort den feilen med å bruke for mye produkt. Volume Shampoo & Conditioner er kanskje bedre for deg, men jeg vil uansett anbefale hårmasken. Bare pass på å skylle den godt ut. Når det gjelder oljen så bruker jeg veldig lite fordelt på fuktig hår og passer på å legge produktet i lengdene. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *