FRIDAY

6X5A7768fxl

6X5A7740fxl

6X5A7727-2fxl
Nå var det lenge siden sist! Uken har gått så fort og det har dessverre vært lite tid foran dataen. På tirsdag reiste jeg til Oslo og dagene har bare flydd av gårde med møter og eventer. Det har også vært veldig dårlig vær i Oslo så da var det heller ikke mulighet til å noen bilder.

På onsdag var jeg på en veldig hyggelig middag med YSL. Vi ble servert en deilig 5-retters på Ling Ling og vi ble presentert nye produkter fra merket . Jeg synes det er så spennende med produktnyheter og YSL er jo en av mine favorittmerker. Denne høsten har de blant annet kommet med en ny matt foundation som jeg gleder meg til å teste. Selv om jeg generelt går for de mer fuktige variantene så er det alltid lurt å ha en god matt foundation i sminkepungen.

Kjolen jeg har på meg er fra Bik Bok sitt samarbeid med Elsa Hosk og jeg synes den er så søt. Du finner den her. Nå må jeg komme a jour med mail og pakke ut kofferten. Neste tur går til Paris og der er det fortsatt en del ting som må på plass, som å bestille hotell. Ha en kjempefin fredag videre!

getthelook

4 comments

  • Elsker bloggen din! Alltid så inspirerende <3 Så foresten et bilde du postet på Instagram hvor du hadde på en skinnjakke fra Zara. Lurer på om denne fremdeles er i butikk, og om du eventuelt har link til den? Ønsker deg en super helg!

    • Hei Karoline! Tusen takk <3 <3 Den ble kjøpt tidligere i år men jeg er usikker på om den finnes nå. Har ikke sett den i det siste dessverre. Kle,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *