ÅRETS FINESTE JULEKALENDER

Innlegget er skrevet i samarbeid med L’Occitane

6X5A7648fxl

Jeg vet det føles lenge til jul, men det er faktisk bare 7 søndager igjen til advent. Da jeg var liten gledet jeg meg alltid til julekalenderen, de små pakkene som mamma hadde laget inneholdt en bit sjokolade eller små gaver som hårspenner. Nå har jeg gått mange år uten men i fjor hadde jeg en kjempefin julekalender fra L’Occitane. Det var så gøy og nostalgisk å pakke opp en liten gave hver dag samtidig som man telte ned dagene til jul. Det er jo helt fantastisk å få et utvalg av L’Occitane sine herlige produkter.

6X5A7642l

Desember kan være en stressende tid og da er det ekstra fint å pakke opp små gaver som oppmuntrer til egenpleie. I de kalde månedene så kjenner jeg at det er viktig å passe ekstra godt på huden og håret. Alt finner man i den søte julekalenderen fra L’Occitane. Den inneholder noen av L’Occitane favorittene som Almond Delicious Soap, Shea Comforting Cream og Relaxing Shower Gel. Produktene lukter så godt og autentisk og vil være med på å sette stemningen i desember.

6X5A7615fxl

Grunnen til at jeg tipser om denne julekalenderen allerede i oktober er at den ble så fort utsolgt i fjor. Hvis du vil unne deg selv eller noen du er glad i en julekalender fra L’Occitane så lønner det seg å være tidlig ute. Den kom ut i går i nettbutikken til L’Occitane og 18. oktober kommer den i butikk.

Hvis du bruker koden EMILIE når du kjøper kalenderen på nett så får du med deg en Shea Hand Cream 30ml på kjøpet. Tilbudet gjelder de 50 første som kjøper julekalenderen. Du finner den her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *