TREND: DRY MASKS

Innlegget er skrevet i samarbeid med Swiss Clinic

6X5A7559fxlJeg forsetter med å ha fokus på glødende hud og dette innlegget handler det om hudpleie. Selv om man kan oppnå mye med sminke så er det alltid best å pleie huden godt for å få et best mulig utgangspunkt. Mitt beste tips til å få en glød til huden er å gi den en jevnlig boost ved å bruke en ansiktsmaske. Jeg har lenge brukt Sheet Mask fra diverse merker som er en skikkelig fuktbombe til huden.

Nå har det kommet en ny generasjon med ansiktsmasker og de er helt tørre. De er enda mer effektiv en de klassiske versjonene og du kan bruke en maske opp til 3 ganger. Trenden har tatt skjønnhetsverden med storm og nå har Swiss Clinic lansert Face Perfecting Dry Mask. Jeg har testet ut den tørre masken og du kan ta en titt på videoen nedenfor for å lære litt mer om produktet og se hvordan jeg bruker den.

video2

 

Hvis du vil ha mer informasjon om ingredienser og bruk så kan du ta en titt her. Bruk rabattkoden EMILIET20 og få 20% avslag på Face Perfecting Dry Mask singel eller 3-pakning.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *