LUMINOUS GLOW

6X5A7136fxl

Mitt aller beste partytriks er på kjøre på med highlighter. Det gir en frisk glød til ansiktet og du får frem trekkene. Hvis du skal på en middag eller fest hvor du vet det er litt dunkel belysning så kan man dra på litt ekstra. Du må ikke påføre de klassiske stedene, men legg highlighteren der hvor du vil få mer lys og fremheve partier. Jeg liker å ha den på kinnbeina og opp til like under brynet, på neseryggen, nesetuppen, amourbuen og litt på haken.

6X5A7155fxl

Jeg påfører highlighteren etter foundation og concealer. Hvis du vil ha en ekstra lysnende effekt uten for mye glitter så påfører du en lysere concealer på de områdene du vil ha highlighteren. Her har jeg brukt en kombinasjon av L’Oréal Paris True Match Highlighter Liquid Glow  og Benefit High Beam Luminescent Complexion Enhancer.

Begge har en litt rosatone til seg som jeg synes er fin å bruke når huden blir blekere og jeg vil ha en større effekt enn det de varmere fargene gir. Jeg starter med litt og bygger opp effekten med flere lag. Så påfører jeg et transparent løspudder for å matte ned enkelte steder, mellom brynene og på hver side av nesen. Ved å fjerne litt glød enkelte steder så unngår man å se svett ut og det vil også være med på å fremheve highlighteren der hvor den er. Jeg avslutter med en god ansiktspray og så har jeg masse glød.

2 comments

  • Du inspirerer mye for tiden! Følger med på bloggen hver dag :). Ønsker meg flere tips til hverdagssminke. Fortsett med den fine jobben du gjør <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *