6 Comments

 1. Henriette
  October 6, 2017 / 6:08 pm

  Hei! Så nydelig Emilie! Ville bare si at du inspirerer virkelig om dagen. Jeg kan se at du legger ned mye tid og arbeid i det du poster. Tusen takk for at du fortsetter å inspirere hver dag! Jeg digger forresten også genseren og jakken du har på deg, fant genseren på nettsiden til Riccovero, men ikke kåpen. Har du en link? Klem ❤️

  • emilieto
   October 7, 2017 / 6:20 pm

   Hei Henriette! Tusen takk for en kjempefin kommentar, snille deg. Det setter jeg så stor pris på <3 Kåpen har jeg heller ikke funnet i nettbutikken, men den skal finnes i butikk. Du kan høre med din nærmeste Riccovero-butikk, eller så er jeg sikker på at hvilken som helst kan sende til deg. Klem Emilie

 2. anni
  October 7, 2017 / 1:28 pm

  Du er så nydelig og dødsflink til å kle deg 😍 hva heter jeansen? og hvilken størrelse har du den i? ☺️

  • emilieto
   October 7, 2017 / 6:21 pm

   Tusen takk, Anni! <3 Det er levis 501 Skinny, tror jeg har den i 27 eller 28. Klem Emilie

 3. Elizabeth Devik
  October 8, 2017 / 11:08 am

  Hei! Du er så nydelig Emilie! Du inspirerer meg med klær og tips om hvordan vi skal se ut, både vår, sommer, høst og vinter.. jeg alltid nykjerring om hvor du kjøper klærne..osv..Tusen takk for at du inspirerer meg hver dag.!
  Klem ❤️

  • emilieto
   October 9, 2017 / 8:23 pm

   Tusen takk, Elizabeth! Det var en nydelig kommentar <3 Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>