6 comments

  • Hei! Så nydelig Emilie! Ville bare si at du inspirerer virkelig om dagen. Jeg kan se at du legger ned mye tid og arbeid i det du poster. Tusen takk for at du fortsetter å inspirere hver dag! Jeg digger forresten også genseren og jakken du har på deg, fant genseren på nettsiden til Riccovero, men ikke kåpen. Har du en link? Klem ❤️

    • Hei Henriette! Tusen takk for en kjempefin kommentar, snille deg. Det setter jeg så stor pris på <3 Kåpen har jeg heller ikke funnet i nettbutikken, men den skal finnes i butikk. Du kan høre med din nærmeste Riccovero-butikk, eller så er jeg sikker på at hvilken som helst kan sende til deg. Klem Emilie

  • Du er så nydelig og dødsflink til å kle deg ? hva heter jeansen? og hvilken størrelse har du den i? ☺️

  • Hei! Du er så nydelig Emilie! Du inspirerer meg med klær og tips om hvordan vi skal se ut, både vår, sommer, høst og vinter.. jeg alltid nykjerring om hvor du kjøper klærne..osv..Tusen takk for at du inspirerer meg hver dag.!
    Klem ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *