LEO

6X5A7408fxl

6X5A7334fxl

6X5A7340fxl

6X5A7397fxl
Selv om det pøseregner om dagen så nekter jeg å ta på meg allværsjakke hver dag. Det kan være jeg bor i feil by med den innstillingen, men jeg synes at mørke høstdager trenger litt dyreprint. Jeg tror det er viktig å bruke plagg man synes er fine for det kan gjøre dagen litt bedre. Så kan man heller tenke litt mindre på trender og hva alle andre går med.
Jeg synes det er så vanskelig å komme seg ut døren og gå på trening når det er mørkt, kaldt, vått og blåser. Sofaen frister bare så mye mer. Jeg håper likevel at jeg klarer å komme meg på trening i kveld, en god treningsøkt gir en litt bedre følelse i kroppen. Dette skjer så og si hver høst, vårens treningsglede bare fordufter.

Jakken min er fra Bubbleroom, skjorte fra Line of Oslo og jeans fra Weekday. Veldig gøy å se at så mange har deltatt i Guerlain-konkurransen min på Instagram. Gleder meg til å trekke 10 heldige vinnere i morgen.

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *