LEO

6X5A7408fxl

6X5A7334fxl

6X5A7340fxl

6X5A7397fxl
Selv om det pøseregner om dagen så nekter jeg å ta på meg allværsjakke hver dag. Det kan være jeg bor i feil by med den innstillingen, men jeg synes at mørke høstdager trenger litt dyreprint. Jeg tror det er viktig å bruke plagg man synes er fine for det kan gjøre dagen litt bedre. Så kan man heller tenke litt mindre på trender og hva alle andre går med.
Jeg synes det er så vanskelig å komme seg ut døren og gå på trening når det er mørkt, kaldt, vått og blåser. Sofaen frister bare så mye mer. Jeg håper likevel at jeg klarer å komme meg på trening i kveld, en god treningsøkt gir en litt bedre følelse i kroppen. Dette skjer så og si hver høst, vårens treningsglede bare fordufter.

Jakken min er fra Bubbleroom, skjorte fra Line of Oslo og jeans fra Weekday. Veldig gøy å se at så mange har deltatt i Guerlain-konkurransen min på Instagram. Gleder meg til å trekke 10 heldige vinnere i morgen.

7 Comments

 1. Amy
  October 4, 2017 / 7:43 pm

  Så nydelig antrekk! Hvor er skoene fra?

  • emilieto
   October 5, 2017 / 12:13 pm

   Tusen takk <3 De er fra Strafford, jeg fant de i skobutikken Entrada her i Bergen. Klem

 2. k
  October 4, 2017 / 9:25 pm

  hei! lurer så fælt på hvor de nydelige øreringene du bruker stadig vekk er fra? har bladd gjennom 14 sider med blogg uten helll hehee :)

  • emilieto
   October 5, 2017 / 12:07 pm

   Hei Kriss! Det er kanskje lenge siden jeg har skrevet det, ja. De er fra Carre og jeg bruker de nesten hver dag! Er så glad i de øredobbene. Du finner de her https://www.carre.no. Klem Emilie

   • October 5, 2017 / 1:46 pm

    Hiver meg på her med dei lekre øredobbene,
    veit du kva størrelse du har? den ser så fin ut den størrelsen du har, men det er SÅ mange størrelser i nettbutikken så eg blei så forvirra.

    • Kristine
     October 9, 2017 / 10:18 pm

     Lurer også på størrelsen til de flotte øredobbene! Er det muligens den mellomste størrelsen til 890,-? :-)

 3. Carian
  October 5, 2017 / 1:53 pm

  Always on point!!! <3
  xx Carian

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>