KISS KISS MATTE LIPS

6X5A7191fxl

Røde lepper er en av de eldste triksene i boken for å friske opp ansiktet. Jeg synes det er kjempefint til hverdags med en veldig enkel sminke på hud og øyne, og det kan transformere hverdagssminken til en fest look.

6X5A7178fxl

Jeg var med Guerlain i Paris for noen uker siden og ble introdusert for Kiss Kiss Matte leppestiften. Jeg elsker konsistensen og fargene til leppestiftserien. Selv om den er matt og har lang holdbarhet så tørker den ikke ut leppene.

6X5A7198fxl

Jeg har på meg fargen Chili Red og de har så mange fine farger i kolleksjonen! Wild Plum er en annen favoritt sammen med Spicy Burgundy. Matte lepper er litt lettere å bruke til hverdags for det blir med en gang litt mer nedtonet.

Guerlain er så snille og gir bort en valgfri Kiss Kiss Matte Leppestift til 10 av mine lesere. Du kan delta i konkurransen på Instagram.

2 comments

  • Hei! Må bare spørre: hvilken highlighter bruker du her? Eventuelt andre produkter for glød? Elsker looken, du er så talentfull og pen!

  • Kan du filme og gå gjennom step for step hvordan du sminker deg og hvilken hudpleie du bruker? Jeg blir like fascinert hver gang jeg ser bilder av deg, du er så vanvittig vakker! Du har alltid en hud som stråler uansett hvilken tid på året det er, noe jeg hvertfall sliten veldig med. Ikke bare det, men sminken din ser alltid så naturlig ut! Har mye jeg gjerne skulle lært 🙂

    Stå på videre! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *