RAINS

6X5A5532fxl

6X5A5543fxl

6X5A5550fxL2
Da var helgen snart over og høstværet er tilbake for fullt! Litt regn og vind er jo noe som hører til høsten og det kan jo egentlig være ganske koselig. Det er bare viktig å kle seg litt bedre etter været. For noen uker siden var jeg innom Vrimmel i Bergen og plukket med meg denne kule jakken fra Rains. Den er en vanntett og foret samtidig som den puster. En perfekt bomberjakke for sure høstdager.

Hvis du er i Bergen så må du ta turen innom Vrimmel, de har så mye fint fra mange spennende merker. Jeg tror de er de eneste i byen som har Sportmax Code, og så har de blant annet By Malene Birger, Samsøe Samsøe, Cala and Jade, Mads Nørgaard og Iben.

Jeg håper du har hatt en fin helg og er klar for en ny uke. Jeg gleder meg til en ny uke med nye mål som skal gjennomføres.

4 Comments

 1. Anonymous
  October 1, 2017 / 11:00 pm

  Hei! Hvilke sminke bruker du på huden og leppene her? Sååå glødende og fint!

  • emilieto
   October 2, 2017 / 1:32 pm

   Hei! Tusen takk <3 Jeg husker ikke helt hva jeg brukte på disse bildene. Men jeg tror det kan ha vært YSL Touche Eclat foundation, Helena Rubinstein concealer og highlighter fra RMS. På leppene Dior Addict 423 Minimal. Klem emilie

 2. October 3, 2017 / 8:12 pm

  Elsker det merket Rains,
  kjøpte den i grønn då eg budde i Bergen i fjor, fant den på Pepper.
  Har så lyst på en i gul også :)

 3. Billy
  February 14, 2018 / 8:21 pm

  Hei Emilie,

  Hvilken selvbruning har du på dette bildet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>