RAINS

6X5A5532fxl

6X5A5543fxl

6X5A5550fxL2
Da var helgen snart over og høstværet er tilbake for fullt! Litt regn og vind er jo noe som hører til høsten og det kan jo egentlig være ganske koselig. Det er bare viktig å kle seg litt bedre etter været. For noen uker siden var jeg innom Vrimmel i Bergen og plukket med meg denne kule jakken fra Rains. Den er en vanntett og foret samtidig som den puster. En perfekt bomberjakke for sure høstdager.

Hvis du er i Bergen så må du ta turen innom Vrimmel, de har så mye fint fra mange spennende merker. Jeg tror de er de eneste i byen som har Sportmax Code, og så har de blant annet By Malene Birger, Samsøe Samsøe, Cala and Jade, Mads Nørgaard og Iben.

Jeg håper du har hatt en fin helg og er klar for en ny uke. Jeg gleder meg til en ny uke med nye mål som skal gjennomføres.

4 comments

    • Hei! Tusen takk <3 Jeg husker ikke helt hva jeg brukte på disse bildene. Men jeg tror det kan ha vært YSL Touche Eclat foundation, Helena Rubinstein concealer og highlighter fra RMS. På leppene Dior Addict 423 Minimal. Klem emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *