HØSTENS STØRSTE HÅRTREND

Frisyre3_3Denne høsten er lave hestehaler det man kan kalle for en av høstens største hårtrender. Frisyren var å se på samtlige motevisninger for høsten – Balmain, Lanvin og Chanel hadde alle stylet modellene på catwalken med lave hestehaler.  Jeg synes det er en rask og enkel måte å frisere håret på som passer fint til hverdagen. Spesielt hvis man vil hoppe over en hårvask en dag.

Frisyre1_1

Frisyre1_2

LAV
En lav hestehale med midtskill er enkelt og elegant. Det er kjempefint med en dyp sideskill, midtskill eller stramt bak, alt etter hva du foretrekker. Tory Burch hadde en stor sløyfe i fløyel rundt den lave hestehalen til modellene under høstvisningen for 2017. Jeg synes det er en søt detalj og det kan fint brukes til hverdagsfrisyren. Bruk et svart bånd i silke, fløyel eller noe grovere stoff, og knyt det rundt den lave hestehalen. Jeg synes det er fint når den ikke er for perfekt og det er litt lengde på båndet.

Frisyre2_1
FL
Fletten er ikke bare forbeholdt vår og sommer. Denne høsten har ulike flettefrisyrer vært populært på motevisningene, alt fra løse fletter hos Emporio Armani til stramme cornrows hos Balmain. Jeg synes det er kjempefint med en løs flette som ikke er for stram, det får et litt mer moderne preg over seg. Bruk en stylingmousse eller et annet produkt som gir tekstur og hold til håret. Start med å flette håret i nakken og ut i lengdene, avslutt med et strikk. Enkelt og så fint!

Frisyre3_1

Frisyre3_2
KN
En klassisk hårknute slår aldri feil og jeg liker å ha den lavt. Jeg har mye hår og for at frisyren skal holde seg igjennom dagen så starter jeg med en lav hestehale. Deretter surrer jeg håret rundt og forsøker å unngå den klassiske runde fasongen. Jeg synes det er fint når knuten blir litt avlang. Jeg fester med et til hårstrikk og hårnåler der det trengs, det kan gjerne stikke ut litt hår her og der. Jeg løsner litt av håret rundt ansiktet og så er jeg klar.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *