PERSONLIGE SMYKKER

Innlegget er skrevet i samarbeid med Wesselton

6X5A6910FX

6X5A7035FXL

Jeg har blitt mer og mer glad i å bruke smykker i hverdagen. Det er jo så fint! Jeg synes det setter prikken over i’en til antrekket og kan gjøre det mer personlig. Smykker varer gjerne mer enn bare et par sesonger, de kan jo vare livet ut hvis man tar godt nok vare på de. Det kan være fine minner knyttet til de og dermed har de en større betydning.  Thomas Sabo er et smykkemerke som har så mye fint som er både tidløst og elegant. Det tyske smykkemerket produserer eksklusive smykker i sølv og smykkene i gullfarge er forgylt med 18 karat gull. Merket ble grunnlagt i Tyskland i 1984 og det har blitt kjent over hele verden.

Wesselton har masse fint fra Thomas Sabo og de er faktisk eneste forhandler av Thomas Sabo klokker i Bergen. Jeg falt for denne klassiske klokken i gull med urskive i Perlemor. Så fin!

6X5A6977fxl

6X5A6983fxl

Jeg er veldig glad i enkle gullsmykker og har gjerne på flere om gangen. Se hele utvalget fra Thomas Sabo her. Wesselton har en graveringsmaskin stående i butikk fra Thomas Sabo som graverer anheng, ringer og armbånd. Mulighetene er uendelig, og graveringen er gjort på under 10 sekunder.

6X5A6885fxl

Det synes jeg er så fint for å gi smykket et personlig preg. Mitt anheng har en E på den ene siden og en lotusblomst på den andre. Jeg synes det er kjempefint å gravere et smykke som man skal gi bort i en gave til noen man er glad i. Da blir det både personlig og unikt.

6X5A7067fxl

KONK

Vinn dette lekre anheng fra Thomas Sabo, alt du trenger å gjøre er å like siden til Wesselton på Facebook, og tagge to gode venninner i kommentarfeltet på Instagrambildet her.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *