SUNNY DAYS

6X5A6744fxl

6X5A6689fxl

6X5A6690fxl

6X5A6675fxl

Jeg må si at det har blitt en helt annerledes høst enn det jeg forestilte meg. Høsten kan være veldig tung i Bergen når skyene legger seg som et mørkt teppe over byen og det bøtter ned. Etter en dårlig sommer så har vi endelig fått godværet og det er så deilig. Jeg er glad i høsten men den blir ofte preget av at jeg gruer meg til en lang og mørk vinter når sommeren er over. Når man får litt påfyll av sol langt utpå høsten så ser ikke vinteren så tung ut likevel.

Toppen jeg har på meg er fra Vero Moda sitt samarbeid med danske Malene Malling, den er så fin og har allerede blitt mye brukt. Det er deilig med et hverdagsplagg som glitrer litt og spriter opp antrekket. Du finner den her. Jeansene mine er fra Levis og 501 Skinny modellen er fin hvis du som meg ikke passer i de vanlige 501 modellene. Beltet er fra Gucci.

Nå skal jeg ut i solen og ta noen bilder, før jeg må tilbake foran dataen igjen. I morgen reiser jeg til Oslo for å filme med Moroccanoil og det gleder jeg meg til. Ha en fin dag videre!

1 comment

  • Åå, elsker antrekket!!!
    Har så lyst på eit sånt belte. Eg har aldri brukt belte,
    men eg ser jo at det virkelig gjør prikken over i-en i dette antrekket!!

    Har du det brune, eller er det svart?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *