TRENDALARM: LAKK & LÆR

Lakk er en stor trend denne høsten som jeg synes er superkul. Det har vært tendenser de siste årene men denne sesongen så kommer det for fullt. Det er greit å kombinere lakk med noe som toner det litt ned for å unngå at det ser harry ut. Jeg synes det er så fint med noen elementer av lakk som piffer opp et kjedelig antrekk. Det er kjempefint med et par lakksko til et par jeans eller en ullkjole.

Jeg synes det er fint når det blanke materialet blir kombinert med et grovere materiale, ullgenseren er derfor en sikker vinner. Ullgenseren kan være grov- eller finstrikket, nedtonet eller fargesterk. Her kan du nesten ikke trå feil. En kul lakkbukse vil nok kunne være i skapet i mange år, men hvis du er usikker på trenden kan det være greit å gå for en av de budsjettvennlige variantene. Lakkbuksen fra New Look er kjempekul og snill mot lommeboken, du finner den her. Dette skjørtet fra Even & Odd er også en budsjettvinner. Jeg synes glidelåsen er en fin detalj.

Nå skal jeg gå høsten i møte i et par lakkbukser!

getthelook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *