HØSTENS FINESTE KÅPE

Innlegget er skrevet i samarbeid med Riccovero

6X5A6327fxl
Herlighet for en helg! Høsten er så fin når solen titter frem. Da kommer de vakre høstfargene frem og det er gøy å kle seg. Som dere vet så bruker jeg mye jeans og det er rett og slett fordi jeg synes det er vanskelig å finne andre type bukser som kler kroppen min. Jeg ble så glad når jeg fant et par sporty dressbukser som var virkelig flatterende på. Jeg synes den trenden er så fin men det er viktig at det kler kroppen.

6X5A6265fxl

6X5A6334fxl
Buksene har en splitt nederst som blir veldig fin på. Jeg vil si at buksene like fine til sneakers som skoletter og pumps. Antrekket er fra Riccovero og det hele startet med dresser for 80 år siden, så dette kan de. Jeg heier på Norsk design og Riccovero synes jeg lager finere kolleksjoner for hvert år som går. Har man jakken til så har man et kjempekult antrekk til jobbhverdagen, men det kan også fint pyntes opp med en silketopp under. Du finner jakken her, buksen er ikke å finne på nettbutikken enda men den finnes i butikk.

6X5A6364fxl

For å gjøre hele antrekket mer avslappet så hadde jeg en myk og god strikkegenser under. Den består av 90% ull og 10% kashmir, en vinnerkombinasjon som ikke klør og holder på varmen. Du finner den her.

6X5A6482fxl

Så over til favorittkåpen for sesongen! Jeg elsker snittet og fargen, rett og slett min drømmekåpe. Den går til alt og er virkelig tidløs. Jeg mener at alle burde ha en kamelfarget kåpe i garderoben. Selv om jeg er veldig glad i grå kåper så er det noe med at kamel blir litt lunere når vi går over i mørkere tider. Så er det fint til alt av mønster og farger, varme eller kalde. Perfekt til en hvit skjorte og et par blå jeans.

6X5A6553fxl

6X5A6555fxl

6X5A6525fxl
Siden jeg er en kjolejente så elsker jeg å bytte ut sommerkjolene med lange strikkekjoler i deilige materialer når høsten kommer. Denne inneholder også 90 % ull og 10 % kashmir så den er himmelsk å gå med. Plagget sin sammensetning kan ha så mye å si for komforten, spesielt når det er tett til huden. Lengden er også veldig flatterende og den har lange armer. Du finner den her.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *