VIDEO: GLØDENDE HUD

Innlegget er skrevet i samarbeid med Sensai

6X5A6113fxl2

6X5A6092fxl

Jeg elsker å teste nye produkter, spesielt foundation. Uten å ha en større begrunnelse så vil jeg si at jeg er lidenskapelig opptatt av gode hudprodukter. Jeg liker produkter som legger seg pent og naturlig på huden, gir glød og jevner ut hudtonen. Sensai har alltid vært et merke som har ligget høyt oppe på min liste over favoritter så det er utrolig gøy å få muligheten til å samarbeide med de. Det er et ekslusivt merke hvor du får gode produkter i ekslusiv innpakning, både når det gjelder hudpleie og sminke.

Deres sminkeprodukter inneholder også pleiende ingredienser så de har noen fantastisk gode foundations. Nå har de lansert to nye foundation Luminous Sheer Foundation og Flawless Satin Foundation. Begge får toppkarakterer fra meg. Under har jeg laget en  video hvor jeg snakker litt om de to nyhetene og viser hvordan jeg sminker huden min. Den ble litt pratsom men jeg håper dere liker den!

video2

produkter
Sensai Glowing Base
Sensai Luminous Sheer Foundation
Sensai Flawless Satin Foundation 203
Sensai Liquid Foundation Brush
Sensai Concealer

Sensai Supreme Illuminator
Sensai Translucent Loose Powder
Sensai Eyebrow Pencil
Sensai 38 ºC Mascara

6 comments

 • Å, så fin og naturlig sminke – elsker den type look!!
  Skal virkelig prøve nokre av disse produkta!

  Du har så vakker hud, misunner deg den, eg har tørre partier på nesa der sminken aldri legger seg heilt fint
  + pigmentflekker under auget og over leppa. Men eg føler at eg har funnet masse gode produkter,
  og det ser absolutt bedre ut etter å ha fått så mange gode tips fra deg 🙂

  • Hei Marianne! Det er litt vanskelig å sammenligne de to foundationene men jeg vil kanskje si at de ikke er så ulik. Begge har en mattere finish men med mye glød. Flawless satin foundation fra Sensai dekker kanskje mer enn Luminous Silk med et tynt lag. Håper det var litt til hjelp! Uansett så synes jeg du skal gå for den som har best fargematch til deg. Klem

 • Hei ☺ hat du prøvd Fluid Finish foundation fra sensai tidligere? Den har jo gått og trenger nå en ny. Aner ikke hvor jeg skal begynne. Har du noen anbefalinger som er ganske lignende som FF? Den du viser på filmen har ikke riktig farge for meg, da de lysere er litt for rosapigmentert. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *