FINALLY WEEKEND

6X5A6128fxl

Det er deilig å kjenne på fredagsfølelsen. Spesielt når det er meldt sol og det ser ut til at det blir litt av en folkefest i Bergen. Håret mitt er nyklippet og jeg er så fornøyd med lengden nå. Jeg har bestemt meg for å la det vokse seg litt lengre og da jeg var innom Gevir forrige uke fikk tuppene en oppfriskning. Hun formet det også litt til bak, det var veldig rett da jeg hadde det kortere, og hun klippet det litt kortere rundt ansiktet. Resultatet ble superfint og akkurat slik jeg ville ha det.

6X5A6145fxL2
Jeg vet det er mange som ikke liker nyklippet hår men jeg synes det er så fresht når jeg kommer rett fra frisøren. Denne gangen var jeg hos Gevir sin nye salong på Frogner, Gevir Boutique. Jeg synes alle Gevir-salongene er vakre men denne var virkelig helt spesiell. Alt er så gjennomført og vakkert. Virkelig verdt en tur innom!

Litt senere i kveld kommer det en ny skjønnhetsvideo men fokus på hudsminke, så det er bare å ta turen innom igjen.

*Hårklipp sponset av Gevir

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *