MINE FAVORITTER FOR HØSTGARDEROBEN

Innlegget er skrevet i samarbeid med Bubbleroom

6X5A5846fxl

Nå er vi langt ut i den første høstmåneden og da er det på tide å gå over til høstgarderoben. I år skal jeg prøve å pakke bort sommerplaggene som jeg vet ikke blir brukt før til neste år, da blir garderoben mye mer ryddig og oversiktlig. Etter en lang vår og sommer så er det veldig gøy å ta fatt på høsten. Da er det tid for å kle seg lag på lag med fine strikk og jakker. Her er noen av mine favorittplagg for høstgarderoben.

6X5A5851fxl

Fuskepels
Jeg vil si at en fin fuskepels er et must i høstgarderoben. Gjerne i en fin farge eller dyremønster. Det spriter opp antrekket og er like fint til hverdag som fest. Jeg elsker dyreprint, spesielt leopard. Etter jeg hadde på meg denne jakken her om dagen på snap så fikk jeg så mange spørsmål om den. Den er fra Bubbleroom og du finner den her.  Jeg synes printet er veldig fint og fuskepelsen ser ekslusiv ut. Det er ikke alle fuskepelser som er like fin, så det kan være lurt å ta en ekstra titt på teksturen.

6X5A5884fxl

6X5A5888fxl

Den lille sorte
Jeg er glad i bruke kjoler når jeg kan og den lille sorte blir alltid mye brukt, uansett sesong. Når vi går over til høst og vinter så liker jeg at kjolene har lange ermer. Det ser litt mer påkledd ut og varmer mer. Siden jeg har litt former så er jeg glad i kjoler som fremhever disse. En flatterende v-utringning sammen med et litt draperinger rundt midjen er alltid en vinner. Denne kjolen er både budsjettvennlig og superfin, den fra Chiara Forthi og du finner den her.

6X5A5948fxl

Sorte jeans
Er det noe som redder enhver kleskrise på morgenen så er det et par sorte jeans. Jeg liker veldig godt teksturen av stivt denim men det er ikke det mest behagelige å gå med og det kan være vanskelig å finne riktig fasong. Mitt tips er å finne et par fine jeans med masse stretch til hverdagsbruk. De vil sitte bedre på kroppen og er veldig behagelig å ha på seg.

6X5A5916fxl

6X5A5953fxl

En av de store trendene når det kommer til jeans denne høsten er korte jeans med vidde nederst i beina. Jeg er alltid litt skeptisk når det kommer til å kutte enda mer ned på lengden på beina mine, men fasongen er overraskende flatterende for fasongen. I hvert fall hvis den kombineres med et par fine ankelskoletter i samme farge. Det er veldig fint å fremheve anklene fordi det er det smaleste punktet på beina. Jeg er en S eller M når det kommer til jeans, og disse fra 77THFLEA satt som et skudd i S. Du finner de her.

Jakken er også en klassiker som er fin til overgangsesongen nå. Den er i 100% bomull og du finner den her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *