3 FAVOURITE SHEET MASKS

Jeg merker det alltid på huden når det blir forandringer i været, spesielt fra sommer til høst. Nå som det er litt kaldere så blir huden min tørr og da må jeg passe på å drikke masse vann og gi den ekstra fuktighet. Jeg digger ansiktsmasker hvor det er fysiske masker. Det føler jeg blir mindre søl, lettere å påføre og de gir huden intens pleie. Fuktmasker er supre å bruke etter en eksfoliering for å roe ned huden og utnytte ingrediensene i masken til det fulle. Jeg er også veldig glad i å bruke de før en spesiell dag, for eksempel fest, bryllup eller en fotoshoot. Huden gløder og sminken legger seg så mye penere.

6X5A6058fxl
Her er mine tre favorittmasker:

1. Shiseido Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask: Denne gir så masse fuktighet til huden min og jeg digger at den kommer i to deler. En til øvre del av ansiktet og en til nedre. Det er ikke alltid man trenger fukt til hele ansiktet og da er det veldig praktisk med to deler. Den gjør huden glattere og gir en fukt som varer hele dagen. Jeg hadde på meg denne morgenen før en shoot og makeupartisten klarte ikke å slutte å snakke om den fine gløden i huden min.

2. Dior Prestige Sheet Firming Mask: Dior sin maske er for hele ansiktet og den har en drenerende, rensende og oppstrammende effekt. Masken inneholder Rose de Granville Nectar som er et ekslusivt serum fra merket sin Prestige-serie. Huden min føles ser så glødende og fin ut etter denne masken. Samtidig som den gir fukt så vil denne masken dempe hevelse og gjøre at konturene av ansiktet kommer bedre frem. Perfekt før en viktig dag hvor du vil være på ditt beste!

3. Guerlain Super Aqua-Eye Anti-Puffiness Smoothing Eye Patch: Dette er en av de mest effektive øyemaskene jeg har testet! Øyeområdet mitt ser så mye bedre ut etter å ha hatt denne masken på i 10 minutter. Den motvirker både hoven og tørr hud. Fine linjer forsvinner umiddelbart og den forhindrer av sminken legger seg der utover dagen. Vi glemmer ofte øyeområdet men det er en av viktigste områdene å ta vare på, da ser man så mye friskere og opplagt ut.

Tips: Det er alltid litt overflødig produkt i emballasjen, påfør dette på halsen og nedover brystet. Maskene er veldig eksklusive og her er det om å gjøre å ikke la noe gå til spille. Jeg liker også å oppbevare maskene i kjøleskapet før de skal brukes. Da gir de huden en avkjølende effekt som hjelper på å dempe hevelse. Hvis du bruker en maske på morgenen så kan du tenke på den som et serum og påføre hudkrem etter at masken har fått virke. Det står som regel av masken skal virke i 10-15 minutter, men du kjenner selv når huden har absorbert fukten fra masken og du kan ta den av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *