TUESDAYS

6X5A5968fxl

6X5A6021fxl

6X5A6018fxl

6X5A6004fxl

6X5A6001fxl
Jeg føler at jeg bruker noen av årets siste dager til bare ben. Med en litt varm jakke så går det som regel fint. Skjørt-shortsen kjøpte jeg i hui og hast på Zara i Paris men jeg tror det kan bli mye brukt utover høsten med et par strømpebukser. Bergen viser seg fra sine gode side denne uken og det har stort sett vært opphold. Så deilig!

Tirsdag er den dagen i uken hvor jeg litt ekstra trøtt i trynet. Jeg har ikke kommet tilbake i de gode treningsrutinene som jeg hadde før ferien så det er mitt mål for uken. Når jeg legger inn noen kondisjonsøkter så har jeg merket det positivt på energinivået. I morgen skal jeg få filmet en ny skjønnhetsvideo og der tar jeg for meg hudsminke. Ha en fin kveld!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *