CHECK MATE

6X5A5672fxl

6X5A5657fxl

6X5A5632fxl
En av de store trendene denne høsten er klær med rutete mønster. Det popper opp overalt og jeg synes det er så fint med det klassiske mønsteret. Det ser heller ikke ut til å være en trend som kommer til å forsvinne med det første, den er nemlig å se på catwalken for neste år også. Når jeg var i Oslo forrige uke så fant jeg denne kjolen på Zara. Jeg liker at kjolen er løs med et fint belte i midjen, passer til så mye!

Denne helgen har det vært fantastisk vær i Bergen og det er spesielt gøy siden det er Sykkel-VM. Jeg er ikke den største sykkelentusiasten men det er jo litt gøy med et så stort arrangement i lille Bergen. I dag var det lagtempo og det startet på øyen hvor vi bor, så det fikk vi med oss. Siden det meste av veier var steng så har vi syklet å komme oss rundt og jeg kjenner at det er så deilig med en helg ute. Jeg håper du har fin helg og er klar for en ny uke!

4 Comments

 1. Malin
  September 17, 2017 / 10:15 pm

  Så fin! Hvilken størrelse har du? :)

  • emilieto
   September 21, 2017 / 11:44 am

   Hei Malin! Jeg har str s :) Klem

 2. Yvonne
  September 18, 2017 / 3:27 pm

  Elsker det mønsteret 😍 HAr en mørk grå rutet dressbukse, men synes det er litt vanskelig å kombinere med andre farger enn svart og hvit, hva synes du om burgunder/vinrød til?

  • emilieto
   September 21, 2017 / 11:43 am

   Hei Yvonne! Burgunderød/vinrød er sikkert kjempefint til! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>