KICKS ÅPNER FLAGGSKIPBUTIKK I NORGE

Innlegget er skrevet i samarbeid med Kicks
6X5A5619fxl

Er det et sted som jeg kan kose meg i flere timer så er det butikker proppfulle av spennende skjønnhetsprodukter. Jeg blir aldri lei og i går koste jeg meg ekstra mye, da åpnet nemlig Kicks sin første flaggskipbutikk i Norge. Helt siden jeg har vært tenåring så har jeg ofte tatt turen innom ulike parfymerier for å se, lukte og teste. De siste årene har Kicks vokst til å bli en av de med best utvalg av skjønnhet. Jeg synes de har en imponerende samling med luksusmerker, er raskt ute med det nyeste og har fine budsjettalternativer.

Nå som Kicks har åpnet på sin flaggskipbutikk på GlasMagasinet i Oslo så har de virkelig laget en spennende butikk som tilbyr mer enn bare skjønnhetsprodukter. Her finner du nail bar, brow bar, makeupstudio og behandlingsrom. De har også en egen hudpleiestand hvor ulike merker skal komme for å gi gratis beauty sessions og demonstrasjoner til kundene. Jeg elsker at de har samlet så mye på ett sted! Og det aller beste med dette er at hvis du kjøper en behandling, for eksempel en manikyr, så får du 20 % et valgfritt kjøp etterpå. Det synes jeg er et helt fantastisk tilbud som er veldig gunstig å benytte seg av.

I går var jeg med på åpningen av Kicks på GlasMagasinet og vi laget en filmsnutt for å vise noe av det de tillbyr:
video2

Hos Kicks GlasMagasinet så finner du altså prestisje-merker som Jo Malone, La Mer, Frédéric Malle, By Terry, Laura Mercier og Hermès sammen med kontemporære merker som Buxom, Smashbox, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills og LH Cosmetics fra Linda Hallberg. Jo Malone sin stand er så vakker og jeg er så glad for at By Terry endelig har kommet til Norge.

For å feire åpningen av butikken så er det 20% på alt hos Kicks GlasMagasinet t.o.m. 16. september. De har også 20% på alt hos Kicks.no! Bruk koden KICKSFLAGSHIP i kassen på Kicks.no. Tilbudet varer ut i morgen 16. september. Det er også en av de få stedene du får tak i Giorgio Armani, som er en av mine favorittmerker, på nett i Norge.

 

kicks
byterry   byterryp

lumin  eyet
g  bev

Uten-navn-1f  clin

Bruk rabattkode KICKSFLAGSHIP for 20% avslag. Varer t.o.m. 16. september.

 

5 Comments

 1. Elmira
  September 15, 2017 / 9:04 pm

  Veldig fin outfit!
  hvor er skoene dine fra? :-)

 2. Dille
  September 15, 2017 / 10:49 pm

  Hello, What a lovely dress! Where have you purchased it? You look stunning in it! :)

 3. September 16, 2017 / 7:56 pm

  Hvor er kjolen ifra veldig fin😀

 4. Cathrine
  September 17, 2017 / 3:45 pm

  Hei Emilie,
  Har lyst til å prøve Les Beiges solpudderet ettersom du har tipset om det så mange ganger. Jeg bare lurer på hvordan N50 er i fargen/undertone?

  • emilieto
   September 17, 2017 / 9:20 pm

   Hei Cathrine! Jeg synes fargen 50 er helt super som solpudder. Det er egentlig en lett foundation, så jeg synes den har en mer varm undertone som går mer mot gul enn rød. Kan virkelig anbefales og teksturen er veldig lett å få jevn på huden. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>