WHEN THE SUN GOES DOWN

6X5A5014fxl

6X5A5018fxl

6X5A5031fxl

6X5A5058fxl
Da vi var i Firenze var det nesten utålelig varmt. Når solen gikk ned så var det fortsatt 30 grader. Jeg er veldig glad i silke og det eksklusive materialet sine fantastiske egenskaper. Det finnes ikke noe bedre når man vil ha noe svalt og lett mot huden. Kjolen min fra Ganni er i 100 % silke og den var så sval og deilig i varmen. Kjolen kommer til å bli flittig brukt ut i de kalde årstidene, silke er også et veldig bra materiale når det er kaldt.

Fasongen til kjolen er også helt fantastisk. Jeg elsker de skulpturelle ermene sammen med den rette A-fasongen. Jeg er så glad for at Ganni har kommet til Bergen, de er med på å gjøre butikkutvalget litt mer spennende.

Nå skal jeg pakke kofferten min igjen for i morgen blir det en liten tur til Oslo. Kicks åpner Norges første flagshipbutikk på GlasMagasinet. Jeg har hørt rykter om nye spennende merker og vi skal gjøre et morsomt samarbeid mens jeg er der. 

3 Comments

 1. Anne-Marthe
  September 12, 2017 / 11:38 pm

  Hvor er hælene fra? :-) Kjempefine!

 2. Anonymous
  September 13, 2017 / 3:11 pm

  Fantastisk nydelig kjole. Hvilket merke er neglelakken?

 3. Helene
  September 14, 2017 / 7:46 pm

  Hei Emilie,
  Så nydelig kjole! Lurte på om du kan lage et innlegg eller svare her på hva som er dine topp favorittprodukter, inkludert hvilke fargerkoder du bruker i de forskjellige.

  Foundation, concealer, solpudder, leppeprodukt (hvis du har en frisk rosanude favoritt vil jeg veldig veldig gjerne vite om den), brynsprodukt osv. Gjerne koster og forskjellige verktøy. Jeg er fortsatt på jakt etter en foundationfavoritt da jeg aldri føler at jeg finner en som holder lenge eller oppfører seg “som den skal”. Har prøvd ut Magic concealer fra Helena Rubenstein etter tips fra deg og jeg er strålende fornøyd, så hvis du har noen andre favoritter du vender tilbake til og som du vil dele med oss blir jeg veldig glad. Ha en fin uke videre, klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>