FROM PARIS WITH LOVE

6X5A5510fxl

6X5A5492fxl

6X5A5512fxl

Bonjour! Jeg har hatt en kjempefin tur til Paris med Guerlain. Jeg må innrømme av turen fikk en litt uventet start da jeg landet uten baggasjen min. Jeg hadde en anelse at det kom til å skje når jeg måtte jogge til gaten på Gardemoen.

Butikkene stenger ganske tidlig i Paris men heldigvis var Zara åpent til 21 og H&M til midnatt. Sjåføren min kjørte med til Champs-Élysées og jeg hadde 20 min på å raske sammen noe fra Zara. Så var det heldigvis et apotek åpent så jeg fikk handlet litt toalettsaker. Det var helt greit å få å lete igjennom franske hudpleiemerker. Jeg fikk meg blant annet en ny fuktighetskrem fra Embryolisse og tørrsjampo fra Klorane, to av mine franske favoritter.

Vi har bodd på et fantastisk hotell i Le Marais som heter Le Pavillon De La Reine. Rommene var koselige og frokosten var helt fantastisk. Et romantisk hotell i kjærlighetsbyen. Vi var invitert til Paris for å feire lanseringen av Kiss Kiss Matte Lipstick til Guerlain. Vi startet dagen med en omvisning i Guerlain sin ikoniske boutique i Champs-Élysées 68. Er du i Paris bør du virkelig ta turen innom hvis du er interessert i parfyme. Maison Guerlain er det eldste parfymehuset i Frankrike og butikken var vakker og full av historie. Så mange fantastiske dufter og flakonger.

Vi spiste lunsj i underetasjen til butikken, The 68, og det kan også anbefales! Michelin-kokken Guy Martin startet et kreativt samarbeid med Guerlain for fire år siden og åpnet restauranten The 68. Selv om den er plassert i underetasjen så er det en lys og fin restaurant. Maten er inspirert av duftnotene til ulike parfymer fra Guerlain. En flott matopplevelse.

Etter lunsjen fikk vi se litt nærmere på sminkeproduktene og hudpleie. Vi fikk tildelt hver vår farge fra Kiss Kiss Matte og min ble Chili Red. En fantastisk matt rød leppestift med varme toner. Du finner den her. Selv om leppestiften er matt så gir den masse fuktighet og holder lenge. Virkelig en av de beste jeg har prøvd. Dagen ble avsluttet på taket av Pompidou-senteret hvor vi hadde et glimt av Eiffeltårnet i horisonten. Tusen takk til Guerlain for en fantastisk dag i Paris!

*Reise og opphold ble sponset av Guerlain

9 Comments

 1. Karine
  September 9, 2017 / 8:42 am

  Hvor har du kjøpt øredobbene? De var helt nydelige!

  • emilieto
   September 12, 2017 / 9:58 pm

   Hei Karine! De er fra H&M <3 Kjøpte de i Paris. Klem

 2. Synne
  September 9, 2017 / 9:04 am

  Heisann! :) Lurer på om du har en god vippetang og anbefale? Og gjærne en god mascara som ikke faller ned med en gang? Jeg har lange, fyldige men ganske rette vipper. Gikk til salong for å prøve vippeløft, men de viste ingen forskjell da jeg var ferdig.
  Mvh Synne

  • Brita
   September 9, 2017 / 7:11 pm

   Hei! Vet du spurte Emilie, men jeg vil anbefale deg Shu Uemura sin hvis du kan få tak i den, og ellers er Shiseido sin ganske bra :)

   • Synne
    September 10, 2017 / 4:27 pm

    Takk skal du ha😊

    • emilieto
     September 12, 2017 / 9:57 pm

     Hei! Helt enig med Brita! Har hørt mye bra om Shu Uemura, personlig har jeg brukt Shiseido sin. Så kjedelig at vippeløftet ikke fungerte. Gikk du til en salong med LVL-vippeløft? Klem Emilie

     • Anonymous
      September 14, 2017 / 9:13 pm

      Må chppe inn jeg også, og si at min all-time favoritt vippetang er fra Kevin Aucoin. Helt fantastisk! Jeg bruke Shu Uemura sin i mange år, men fasongen på den ble litt feil i forhold til mine øyne, og så leste jeg mange andre vestlige som sa at den er utviklet mest for japansk øyefasong, som er litt mer smal og mandleformet.

     • Leila
      September 14, 2017 / 9:15 pm

      Må chppe inn jeg også, og si at min all-time favoritt vippetang er fra Kevin Aucoin – helt fantastisk! Jeg bruke Shu Uemura sin i mange år, men fasongen på den ble litt feil i forhold til mine øyne, og så leste jeg mange andre vestlige som sa at den er utviklet mest for japansk øyefasong, som er litt mer smal og mandelformet enn vi gjene har her :-) Men Shu sin er mange ganger bedre enn de standard man får kjøpt rundt på Vita osv. i Norge altså., for meg var bare K.A. sin aller best.

     • Synne
      September 16, 2017 / 9:57 pm

      Ja de gjorde jeg. Gikk tilbake og fikk prøve en gang til, men fremdeles ingen effekt. Men tusen takk for svar 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>