CASUAL & COMFORTABLE

6X5A4912-2fxl

6X5A4926fxl

6X5A4932fxl

Det ble ikke så mye shopping i løpet av turen vår, men da vi var i Portofino fant jeg denne buksedressen. Den er i lin og er superdeilig på. Perfekt å ha på seg på late sommerdager. Når det gjelder klassiske sommerplagg så blir de ofte brukt flere sesonger for min del.

Det var ikke så lett å pakke for to og en halv uke på farten, men jeg synes det fungerte helt greit. Birkenstock sandalene ble flittig brukt, som dere sikkert har sett, og stråvesken var også den eneste store vesken jeg hadde med meg. Jeg var faktisk på leting etter en veske i Italiensk skinn men jeg klarte aldri å bestemme meg så da endte jeg opp uten.

3 Comments

 1. Maja
  September 7, 2017 / 10:03 pm

  Hvis jeg ikke husker feil bruker du 5.25 i Luminous Silk-foundation om sommeren? Det er den perfekte fargen for meg også, men den begynner å bli litt for mørk. Hvilken farge i Luminous Silk bruker du når du er litt lysere i huden? Jeg sliter med å finne samme fargetone bare lysere.
  Klem

  • emilieto
   September 8, 2017 / 4:47 pm

   Hei Maja! Jeg bruker 6 i Luminous Silk, den er litt mer oliven. Jeg pleier å blande den med en annen lysere farge fra Luminous Silk eller en annen foundation. MAC er flinke på å ha et stort utvalg av farger :) Klem

   • Maja
    September 8, 2017 / 5:26 pm

    Takk for svar. Da prøver jeg MAC :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>