EASY MAKEUP LOOK

6X5A5284fxl

Det er veldig greit å ha en enkel sminkelook som er rask og fin til hverdagen, eller når man er på kjæresteferie! Her er hvordan jeg fikser sminken i en fei med gode baseprodukter:

6X5A5123fxl

Jeg starter med et lett lag foundation, en favoritt nå om dagen er cushion varianten til YSL Touche Eclat foundation. Den gir en lett og fin dekke, og så er den så grei å ha med seg i vesken. Liker du ikke å bruke foundation så skipper du det og påfører litt concealer der du trenger det. Jeg legger litt under øynene for å åpne blikket. Så bruker jeg solpudderet mitt fra Chanel som jeg legger i kinnene, i pannen og på øyelokket. Et solpudder som ikke har for mye rødt i seg fungerer helt supert som øyenskygge. Når jeg bruker den store børsten som kommer med solpudderet så legger det en fin skygge over øynene og samtidig som det er veldig kjapt gjort.

6X5A5133fxl

Når jeg vil ha en rask sminke så legger jeg fokus på øynene. Jeg bruker en brun eller svart kajal og legger litt langs vipperoten. Det rammer inn øynene på en diskret måte samtidig som vippene ser fyldigere ut. Det er enklere enn å legge en linje på oversiden og da sparer man mye tid. Her bruker jeg Dior sin myke og fine kajal, den har jeg både i sort og brun.

6X5A5153fxl

Så legger jeg en god volummaskara på de øvre vippene. Har jeg dårlig tid så er maskara en kjempefin måte å se mer våken ut og sette fokus på øynene. L’Oréal Paris har akkurat kommet med en ny maskara som heter Paradise Extatic Mascara og den er helt fantastisk! Den bygger intenst volum og lengde til vippene, uten at de blir klumpete. Selv om den ikke er vannfast så har den fungert helt supert i varmen med klamme øyelokk. Maskaraen har blitt hyllet av flere skjønnhetsredaktører og bloggere, flere sier det er den perfekte budsjettvarianten til Too Faced Better Than Sex.

6X5A5095fxl

Mine favoritter for øyeblikket som har en fast plass i sminkepungen: YSL Touche Eclat cushion foundation, Chanel Healthy Glow Foundation Powder i 50, Anastasia Dip Brow i medium Brown, YSL Touche Eclat Highlighter Glow Shot, Dior Kohl Black, Dior Addict Lipstick 423, L’Oréal Paris Paradise Ecstatic Mascara og Oribe Lip Treatment.

6X5A5276fxl

Sminken tar meg maks 10 minutter og jeg føler meg klar for alt! Legger jeg på litt ekstra kajal eller bytter ut den lyse leppestifen med en dyp rød så er jeg klar for fest.

8 Comments

 1. Astrid
  August 31, 2017 / 4:02 pm

  Hvor er gullsmykket du går med på mange av dine outfis fra Italia fra? hadde vært fint hvis du kunne svart : )

 2. Julie
  August 31, 2017 / 4:31 pm

  Den kjolen er såååå fin! Hvor har du kjøpt den? Nylig?

 3. Cathrine
  August 31, 2017 / 4:56 pm

  Hei Emilie,
  Har lyst til å prøve Les Beiges solpudderet ettersom du har tipset om det så mange ganger. Jeg bare lurer på hvordan N50 er i fargen/undertone?

 4. August 31, 2017 / 7:02 pm

  Hey Emilie! ♥

  First of all, you have such beautiful features.. If you ask me, I don’t think you’d need any makeup at all.

  But thank you for sharing this quick look with us anyway! I’m a sucker for makeup that doesn’t take too much of my valuable time in the mornings…

  Sending love from Helsinki!
  http://www.arcticvanilla.com/

 5. Emeline
  September 1, 2017 / 6:13 pm

  Hvor er øreringene fra?♥️

 6. C
  September 3, 2017 / 5:14 pm

  Hei. Lurte på om du kanskje hadde noen gode tips til hva man bør ha i reisevesken og hva man bør ha på når en skal reise med fly. Om du ville ha laget et innlegg om det på bloggen. ☺️

 7. Kristin
  September 5, 2017 / 6:47 am

  Hei Emilie!!
  Hvilket merke og farge er den nydelige neglelakken din fra? ❤️

 8. September 5, 2017 / 10:34 am

  Du ser alltid heilt plettfri ut , skulle ønske eg var like flink med sminke – men eg føler virkelig at eg har komt meg etter at eg begynte å lese bloggen din. Har fått så mange gode tips, og alt eg har prøvd av det du har anbefalt har eg vært fornøyd med, så tusen takk for all inspirasjon og tips!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>