MONDAY BLUES

6X5A1330fxl

6X5A1316fxl

6X5A1311FXl

6X5A1306fxl

6X5A1366fxl

Jeg håper du har hatt en fin helg! Her har det vært relativt rolig, en fin oppladning til Italia neste uke. Jeg gleder meg sånn til å avslutte sommeren med sol, vin og pasta. Det er litt kjedelig å gå glipp av oppstarten på høsten med tanke på eventer, Oslo Runway og FUS:Oslo. Sånn er det bare noen ganger, man kan ikke få med seg alt. Målet er å ta teorien på onsdag før vi reiser, så jeg håper den går i boks.

Min forkjærlighet for silkebluser fortsetter og jeg fant denne blå blusen på H&M. Det er noen premium plagg som bare selges i nettbutikken og der finnes det blant annet lekre silkebluser og kashmirgensere. Jeg klikket meg hjem begge. Vesken min er fra Donna og den røk jeg dessverre før helgen. Jeg burde ta hintet og slutte å gå med så tunge vesker, det er ikke bra for ryggen min eller veskene.

Ha en fin mandag!!

8 Comments

 1. marie
  August 14, 2017 / 4:04 pm

  Heii! Jeg lurer på hvordan skjorten i str?
  xx

  • emilieto
   August 14, 2017 / 5:08 pm

   Hei Marie! Jeg vil si at den er litt stor. Jeg har den i str 36 og synes kanskje den minner mer om en 38. Klem Emilie

 2. Ida
  August 14, 2017 / 9:16 pm

  Hei,
  Liker bloggen din såå godt å tar i mot alle tips, men så kommer det et lite men..
  Er det lov å legge inn ønske om at du går tilbake til det gamle oppsettet på bloggen din?
  Tar meg i at det ikke blir at jeg leser noe lenger når jeg må trykke meg inn på hvert innlegg, setter mye mer pris på å kunne skrolle. Har opplevd det på andre blogger og som har blitt slettet fra min leseliste, men har ikke lyst til å gi slipp på din :) Kanskje bare meg, men verdt et forsøk :)

  Ha en fin kveld!!

  • emilieto
   August 14, 2017 / 10:13 pm

   Hei Ida! Tusen takk for fine ord <3 Det var synd å høre at du ikke liker det nye oppsettet. Jeg kommer nok ikke til å gå tilbake men jeg skal se på mulighetene til å ha en egen bloggside som du kan klikke deg inn på i menyen. Da vil det være en løsning for de som ønsker å lese det vanlige bloggformatet. Håper det høres greit ut? Hadde vært veldig kjipt å miste deg som leser :)

   Klem Emilie

 3. August 14, 2017 / 9:58 pm

  Du er så sjukt fin i den jeansen!! Nydelig i blått også!
  Italia høres fantastisk ut, skulle ønske eg og skulle til varmere strøk etter denne regnfulle sommeren!!

  • emilieto
   August 14, 2017 / 10:14 pm

   Tusen takk, Regine <3 <3 Jeg føler meg veldig heldig som kan dra til Italia. Håper du har hatt en kjempefin sommer til tross for været! Klem Emilie

 4. Veronika
  August 16, 2017 / 5:56 pm

  Hvor er buksen fra?

 5. Kristine
  September 8, 2017 / 5:19 pm

  Så fin bukse! Vet du hva modellen heter?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>