HEALTHY GLOW

Innlegget er skrevet i samarbeid med L’Oréal Paris

6X5A1497fxl

Sommeren er på hell og nå er vi snart klar for en ny årstid. Jeg elsker gløden huden min får på sommeren og jeg vil helst få den til å vare så lenge som mulig. Her er mine beste tips til å fremheve en solkysset hud:

6X5A1452fxl

step1

Jeg bruker høy solfaktor i ansiktet og får litt fregner om sommeren. Jeg bruker nesten alltid foundation for å jevne ut hudtonen men velger en som gir glød og som ikke dekker fregnene helt. YSL Touche Eclat foundation er kjempefin for akkurat dette og trikset er å legge et veldig lett lag på huden. Jeg går heller over med concealer for å dekke blå ringer og rødhet rundt nesevingene. Så vil jeg ha litt ekstra glød i kinnene og da er True Match Liquid Glow Illuminator perfekt. Jeg bruker fargen Golden Dore i kinnene, litt på nesen og på amourbuen. Den inneholder skimmer og gir en kjempefin gyllen glød.

6X5A1455fxl

step2

Siden jeg er veldig glad i highligter for å gi et lite løft til kinnbeina så bruker jeg en lysere highlighter også. Den legger jeg på det høyeste punktet av kinnbeinet, langs neseryggen og amourbuen. Her har jeg brukt RMS Living Luminizer.

6X5A1457fxl

step3

Når jeg har lagt alle kremproduktene så bruker jeg et transparent løspudder og legger den lett på huden. Den vil matte ned men også gjøre at solpudderet glir lettere på og legger seg jevnt. Når det kommer til solpudder så er jeg ikke så glad i solpudder som har for mye rødt i seg og skimmer. Derfor går jeg ofte for en mørkere pudderfoundation som fungerer som solpudder. Beige Healthy Glow Powder i fargen 30 gir meg litt mer farge. Den legger jeg der hvor solen treffer, litt over kinnene, nesen og pannen.

6X5A1460fxl

step4

Det er naturlig at kinnene får litt ekstra farge når man har vært i solen. Derfor er det fint med litt rouge i kinnene på toppen av solpudderet. Jeg blander de to rougene på Bronze Healthy Glow paletten og legger den langs kinnbeina.

6X5A1462fxl

step5

Når alt av pudder har blitt lagt så avslutter jeg alltid med en god fuktspray. Det gjør at huden ikke ser så puddrete ut og sminken legger seg penere. Jeg er veldig glad i Dermalogica sin fuktspray Ultracalming Mist. Jeg sprayer i omganger og mens det tørker så påfører jeg maskara og brynsgele.

6X5A1486fxl

Jeg synes resultatet ser friskt og naturlig ut. Trikset er å ikke bruke for mørke produkter og påfør i lette lag. Fuktspray er også et must, så hvis du ikke har en allerede så ville jeg satt en på ønskelisten. Sminken blir så mye penere og mer naturlig etter et par runder.

Jeg gir bort gratisbilletter til årets kuleste arrangement! Sjekk ut instragram for å melde deg på FUS:OSLO og bruke min invitasjonskode. Jeg kommer dessverre ikke til å være der, jeg er så lei meg for at jeg går glipp av eventet men da er jeg i Roma. Les mer om programmet til FUS:OSLO her.

5 Comments

 1. F
  August 14, 2017 / 10:46 pm

  hi så vaker du er du så vaker steme

 2. Astrid
  August 15, 2017 / 10:47 am

  Hvor er smykke ditt fra? Også lurer jeg på om du har prøvd sprayen fra Mac og synes den er god? Liker bloggen din så godt, innom hver dag!

 3. Helene
  August 15, 2017 / 7:00 pm

  Så fin blogg! Hvor er den kule toppen din fra? Er den ny?

 4. Carian
  August 22, 2017 / 10:21 am

  Hi Emilie! I hope you’re having a wonderful time in beautiful Italy! I was wondering if you could tell me where the top that you’re wearing in this post is from? I really like the metallic look. :) Thank you in advance and I wish you a wonderful trip! – xx Carian

  • emilieto
   August 22, 2017 / 10:50 am

   Hi Carian! Thank you <3 It's from Vero Moda. xx Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>