STATEMENT EARRINGS

6X5A1382fxl

6X5A1392fxl

6X5A1395fxl

6X5A1405fxl
Jeg går som regel for enkle øredobber men noen ganger er det veldig gøy å sprite opp antrekket med et par statement øredobber. Det gjør så mye ut av seg og forandrer antrekket. Disse øredobbene fikk jeg en venninne til å kjøpe for meg etter vi hadde vært på Capri i fjor. Det var så mange fine, store øredobber i butikkvinduene men kjærestene våre hadde ikke tålmodighet til shopping. Jeg klarte ikke å slutte å tenke på de øredobbene så venninnen min kjøpte de for meg da hun var tilbake på øyen. Jeg har ikke brukt de så mye men jeg er så glad i de og synes de er superfine.

getthelook

2 Comments

 1. Therese
  August 11, 2017 / 2:58 pm

  Nydelig! Hvor er blazeren fra?

  • emilieto
   August 14, 2017 / 1:38 pm

   Hei Therese! Den er fra Lexington :) Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>